Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«Μια φορά το μήνα ανέβαινε Αθήνα, ζητάμε χίλια συγγνώμη» λέει ο αδερφός του 63χρονου παιδόφιλου

   Συντετριμμένος από όσα έχουν αποκαλυφθεί για τον παιδόφιλο που συνελήφθη στην Ομόνοια εμφανίστηκε ο αδελφός του, ο οποίος ζήτησε «χίλια ...

  



Συντετριμμένος από όσα έχουν αποκαλυφθεί για τον παιδόφιλο που συνελήφθη στην Ομόνοια εμφανίστηκε ο αδελφός του, ο οποίος ζήτησε «χίλια συγγνώμη» από τις οικογένειες των κοριτσιών που έπεσαν θύματα των αρρωστημένων ορέξεων του 63χρονου.

«Δεν το ήξερα, δεν το ήξερε κανείς, ούτε η μάνα μου, ούτε η αδερφή μου, ούτε εγώ. Πέσαμε από τα σύννεφα» είπε αρχικά ο αδερφός του 63χρονου μιλώντας στο STAR από το χωριό του Κιάτου που μένει.



Σύμφωνα με τον ίδιο κανείς ποτέ δεν είχε παραπονεθεί για τη συμπεριφορά του αδερφό του, ο οποίος τα τελευταία τέσσερα χρόνια - από όταν είχε βγει σε σύνταξη - έμενε στο Κιάτο.

Όπως αποκάλυψε ο αδερφός του παιδόφιλου, ο 63χρονος «μια φορά τον μήνα πήγαινε στην Αθήνα. Έφτιαχνε τα μαλλία του μας έλεγε, έφευγε το πρωί, ερχόταν μεσημέρι και δεν αργούσε ποτέ».

«Έπαθα σοκ, δεν ξέραμε τίποτα, είμαστε στεναχωρημένοι, η μάνα μου έκλαιγε χθες» πρόσθεσε ο αδερφός του 63χρονου συμπληρώνοντας ότι «αν τον βάλουν φυλακή θα μας κλείσει το σπίτι».

Εντωμεταξύ ο 63χρονος παιδόφιλος που ζητούσε ερωτικό ραντεβού από ανήλικη και συνελήφθη είχε νέα μπλεξίματα με τη δικαιοσύνη καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr μετά από έρευνα αστυνομικών στο σπίτι που διατηρεί σε ένα χωριό έξω από το Κιάτο και στο οποίο βρέθηκε όταν έφυγε από την Αθήνα αφού αφέθηκε ελεύθερος, βρέθηκαν χάπια.

Μετά το εύρημα αυτό οι αστυνομικοί προχώρησαν στη σύλληψή του με τον 63χρονο να κρατείται στην ασφάλεια.

Ο 63χρονος παιδόφιλος μένει με τη μητέρα του στο χωριό έξω από το Κιάτο στο οποίο - άγνωστο πώς - βρέθηκε ενώ θα έπρεπε να ήταν νοσηλευόμενος στο «Γεώργιος Γεννηματάς», στο νοσοκομείο στο οποίο μεταφέρθηκε μετά τη σύλληψή του όταν δήλωσε ότι νιώθει αδιαθεσία.

Σημειώνεται τον 63χρονο αναγνώρισε η 12χρονη από τον Κολωνό ως έναν από τους άνδρες με τους οποίους συναντήθηκε στο παρελθόν. Για το λόγο αυτό αναμένεται να καταθέσει η θεία της, η οποία έχει το δικαιώμα αυτό ως έχουσα την κηδεμονία του κοριτσιού.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.