Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Τραγικός θάνατος οδηγού μηχανής στη Θεσσαλονίκη - Βρέθηκε κάτω από τις ρόδες λεωφορείου της Πολεμικής Αεροπορίας

Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Θύμα ένας νεκρός οδηγός μηχανής που προσέκρουσε σε λεωφορείο της Πολεμικής Αεροπο...





Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Θύμα ένας νεκρός οδηγός μηχανής που προσέκρουσε σε λεωφορείο της Πολεμικής Αεροπορίας.



Όλα έγιναν λίγο πριν τις 4 το απόγευμα της Δευτέρας (26.06.2023) στην οδό Τσιμισκή στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, όταν ο άτυχος οδηγός μηχανής έκανε ελιγμό για να προσπεράσει το λεωφορείο της Πολεμικής Αεροπορίας, αλλά και ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο που βρέθηκε στη διαδρομή του. Έχασε, όμως, την ισορροπία του με αποτέλεσμα να βρεθεί κάτω από τις ρόδες του λεωφορείου.







Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, ο οδηγός φορούσε κράνος, το οποίο διαλύθηκε και δυστυχώς έχασε τη ζωή του. Οι διασώστες του ΕΚΑΒ διαπίστωσαν αρκετά κατάγματα στο κεφάλι του άτυχου άνδρα.

«Ακούσαμε ένα μπαμ και βγήκαμε», λέει  αυτόπτης μάρτυρας. «Είδαμε τον οδηγό κάτω αναίσθητο και τα αίματα. Μας είπαν ότι ο οδηγός της μοτοσυκλέτας πήγε να κάνει “μανούρα”, να κάνει προσπέραση. Βρήκε με το σώμα του σε ένα άλλο αυτοκίνητο και έτσι όπως περνούσε το λεωφορείο πρέπει να τον χτύπησε με τις ρόδες και τον πάτησε. Υπήρχαν φωνές και κλάματα στο σημείο».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.