Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Για αυτό δίνουν αντιαεροπορικά στους Πεσμεργκά οι Αμερικάνοι! Οι τούρκοι βομβαρδίζουν κοντά στην πρωτεύουσα του Ιρακινού Κουρδιστάν

    ΜΟΛΙΣ ΠΡΟΧΘΕΣ... σας ενημερώναμε πως το Κογκρέσο αποφασίζει να δώσει αντιαεροπορικά στους Πεσμεργκά Κούρδους, όπως έχει ήδη δώσει στους ...

   


ΜΟΛΙΣ ΠΡΟΧΘΕΣ... σας ενημερώναμε πως το Κογκρέσο αποφασίζει να δώσει αντιαεροπορικά στους Πεσμεργκά Κούρδους, όπως έχει ήδη δώσει στους Κούρδους της Βόρειας Συρίας και μάλιστα επανερχόμασταν με νέα είδηση χθές, πως ο Λευκός Οίκος δεν θα ασκήσει βέτο για αυτή την απόφαση...

Σήμερα έρχεται μια άλλη είδηση που δείχνει ξεκάθαρα γιατί δίνουν αντιαεροπορικά οι Αμερικάνοι στους Κούρδους, αφού το ISIS δεν έχει αεροπορία!

Τοπική πηγή ανέφερε ότι την Κυριακή η περιοχή Σιντεκάν στο Ερμπίλ του Ιρακινού Κουρδιστάν δέχθηκε τουρκικούς βομβαρδισμούς.



Η πηγή ενημέρωσε το ιρακινό ειδησεογραφικό πρακτορείο ‘Σαφάκ’ ότι ο βομβαρδισμός είχε στόχο το όρος Μπαρμπίζιν και την περιοχή του χωριού Μπολί στην περιοχή Σιντεκάν.

Το μέγεθος των ζημιών που προκλήθηκαν από τους βομβαρδισμούς παραμένει άγνωστο προς το παρόν, ανέφερε η πηγή, αναφέροντας ότι οι στοχευμένες τοποθεσίες ανήκουν στο Εργατικό Κόμμα του Κουρδιστάν (PKK).

Εξάλλου, πολεμικά αεροσκάφη της Τουρκίας βομβάρδισαν τοποθεσίες του Εργατικού Κόμματος του Κουρδιστάν (PKK) στη βόρεια συνοικία Αμαντίγια του Ντουχόκ, ανέφερε πηγή το Σάββατο.

«Οι τοποθεσίες του ΡΚΚ κοντά στα χωριά Πλάβα και Κουχερζί επλήγησαν από μια σειρά διαδοχικών αεροπορικών επιδρομών», δήλωσε η πηγή.
«Το μέγεθος των ζημιών δεν είναι κατέστη δυνατό να γίνει γνωστό», κατέληξε η πηγή.

The Hellenic Information Team


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.