Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Σφοδρή επίθεση των τούρκων στον ηγέτη των Δημοκρατικών στην Γερουσία... «Ιμπεριαλιστικά παιχνίδια- ο Τσακ Σούμερ έκανε εμετό το μίσος του για την Τουρκία»

   Ο υστερικός αντιαμερικανισμός ξεδιπλώνεται ξανά και μάλιστα όχι από κάποιον τυχαίο... Αλλά από το φερέφωνο του Ερντογάν την Γενι Σαφάκ το...

  


Ο υστερικός αντιαμερικανισμός ξεδιπλώνεται ξανά και μάλιστα όχι από κάποιον τυχαίο... Αλλά από το φερέφωνο του Ερντογάν την Γενι Σαφάκ του Καραγκιούλ...


«Η παρέμβαση της Τουρκίας στα σχέδια του (αμερικανικού) ιμπεριαλισμού ενόχλησε τον ηγέτη των Δημοκρατικών στη Γερουσία των ΗΠΑ, Τσακ Σούμερ (Chuck Schumer). Περιγράφοντας την Τουρκία ως «επιθετικό» κράτος, ο Σούμερ ισχυρίστηκε ότι αποτελεί «σοβαρή απειλή» για τη διεθνή σταθερότητα.



Ο Σούμερ υποστήριξε ότι η Ουάσιγκτον πρέπει να κάνει ό,τι είναι δυνατό για να αντιμετωπίσει την επιθετικότητα της Τουρκίας στη Μέση Ανατολή και την Ανατολική Μεσόγειο.

«Η Τουρκία είναι παγκόσμια απειλή»

Ο γερουσιαστής του Δημοκρατικού Κόμματος Σούμερ είπε «Η Τουρκία αποτελεί μεγάλη απειλή για την παγκόσμια σταθερότητα. Η ιδέα ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες πρέπει να εμπιστεύονται την Τουρκία ότι σέβεται τους παγκόσμιους κανόνες και τη διεθνή τάξη δεν είναι μόνο επικίνδυνη, αλλά θέτει σε κίνδυνο την ασφάλεια μας και των συμμάχων μας» .

«Πρέπει να αναλάβουμε διπλωματικές πρωτοβουλίες για να λογοδοτήσουμε την Τουρκία για ένα έγκλημα που ενδέχεται να διαπράξει»

Σημειώνοντας ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες και η διεθνής κοινότητα πρέπει να λάβουν διπλωματικά μέτρα για να «διασφαλίσουν ότι η Τουρκία θα λογοδοτήσει για οποιοδήποτε έγκλημα μπορεί να διαπράξει», είπε ο Σούμερ, «Πιστεύω ακράδαντα ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες και η διεθνής κοινότητα θα πρέπει να αναλάβουν διπλωματικές πρωτοβουλίες ώστε η Τουρκία να λογοδοτήσει για πιθανά εγκλήματα που μπορεί να διαπράξει. Απομένει στο Κογκρέσο των ΗΠΑ να αξιολογήσει τις συνέπειες της πώλησης των F-16 και κατά πόσο είναι προς το συμφέρον των Ηνωμένων Πολιτειών και των συμμάχων μας», όπως γράφει η τουρκική εφημερίδα Yeni Safak.

The Hellenic Information Team

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.