Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Την… ενοποίηση της «Μακεδονίας» ονειρεύονται οι γυφτοσκοπιανοί που οργιάζουν στην Αυστραλία...!!!

   Μόνο ο "Στόχος" ασχολείται γιατί μόνο ο "Στόχος" ενδιαφέρεται... Οι ψηφοσυλλέκτες και οι καλποκυνηγοί είναι απασχολημ...

  


Μόνο ο "Στόχος" ασχολείται γιατί μόνο ο "Στόχος" ενδιαφέρεται... Οι ψηφοσυλλέκτες και οι καλποκυνηγοί είναι απασχολημένοι με τις εκλογές εδώ και τέσσερα χρόνια!

Τα γράφουμε και τα ξαναγράφουμε μπας και κάποια στιγμή βρεθεί κάποιος να βάλει στη θέση τους, τους γυφτοσκοπιανούς και να πετάξει στον κάλαθο των αχρήστων την αισχρή Συμφωνία των Πρεσπών, που ούτε καν αυτή τηρούν οι παραχαράκτες της Ιστορίας.



«Το ιδανικό ενός ανεξάρτητου και αυτάρκους μακεδονικού κράτους αντικατοπτρίζεται στη μεγάλη μακεδονική εορτή Ίλιντεν, καθώς τιμούμε τους προγόνους μας που θυσιάστηκαν στον αγώνα για την απελευθέρωση και την ενοποίηση της Μακεδονίας. 

Για να μην ξεχνάμε όλους όσους έπεσαν και έρχονται μαζί μας για να γιορτάσουμε την ύπαρξή μας»! Έτσι διαφημίζουν την γιορτή που ετοιμάζουν τον Ιούλιο για το Ίλιντεν οι γυφτοσκοπιανοί στην Αυστραλία και κανένας αρμόδιος από πρεσβεία και προξενείο δεν συγκινείται… Προφανώς και έχουν αποβλακωθεί από την παρατήρηση των καγκουρό!

Από τον "Στόχο" που κυκλοφορεί... Δείτε και την αφίσα των γυφτοσκοπιανών!

 





Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.