Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Σκόπια: «Η κυβέρνηση αποδέχθηκε την είσοδο και παραμονή ελληνικού στρατού στο έδαφός μας»

  Σκόπια. "Στη σημερινή συνεδρίασή της, η κυβέρνηση εξέτασε και υιοθέτησε την Ενημέρωση για την είσοδο και παραμονή ξένων ενόπλων δυνά...

 



Σκόπια.

"Στη σημερινή συνεδρίασή της, η κυβέρνηση εξέτασε και υιοθέτησε την Ενημέρωση για την είσοδο και παραμονή ξένων ενόπλων δυνάμεων στο έδαφος της Δημοκρατίας της Βόρειας Μακεδονίας με σκοπό τη συμμετοχή στην άσκηση «Balkan Warrior 23» και έλαβε απόφαση, επί της πρότασης του Υπουργείου Άμυνας"... γράφει δημοσίευμα των Σκοπίων.



Η άσκηση «Balkan Warrior 23», σύμφωνα με τις πληροφορίες του Υπουργείου, εντάσσεται στο Σχέδιο οργάνωσης και συμμετοχής του Στρατού Ξηράς σε διεθνείς ασκήσεις για το 2023 και 2024 και στο Σχέδιο Διμερούς Συνεργασίας για το 2023 μεταξύ του Υπ. Άμυνας της Δημοκρατίας της Βόρειας Μακεδονίας και του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας της Δημοκρατίας της Ελλάδας, αναφέρει η ανακοίνωση της κυβέρνησης.

Στην άσκηση θα συμμετάσχουν 15 μέλη των ειδικών δυνάμεων της Δημοκρατίας της Ελλάδας, με όπλα, εξοπλισμό, μηχανοκίνητα οχήματα και υλικοτεχνικά μέσα.

Ο τόπος συμμετοχής στην άσκηση θα είναι το έδαφος της Δημοκρατίας της Βόρειας Μακεδονίας, δηλαδή στο πεδίο εκπαίδευσης του Στρατού « Κρίβολακ».


The Hellenic Information Team

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.