Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Από μετακλητή επί ΣΥΡΙΖΑ, στο Gay pride, μετά στα Μοναστήρια για ψήφους κι από εκεί στο Υπουργείο Οικογένειας, η Σοφία Ζαχαράκη που την βάφτισε πρωτοπαλίκαρο του Άρη Βελουχιώτη...

   Πραγματικός πολιτικός χαμαιλέοντας  η Σοφία Ζαχαράκη που την αφήνεις εδώ καθιστή και την βρίσκεις απέναντι να σουλατσάρει πριν προλάβεις...

  



Πραγματικός πολιτικός χαμαιλέοντας  η Σοφία Ζαχαράκη που την αφήνεις εδώ καθιστή και την βρίσκεις απέναντι να σουλατσάρει πριν προλάβεις να ανοιγοκλείσεις τα μάτια σου.

Στο νέο υπουργικό συμβούλιο, στο οποίο είναι εντός, και που ανακοινώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας, στο νεοσύστατο υπουργείο Κοινωνικής συνοχής και Οικογένειας θα στρογγυλοκαθίσει η Σοφία Ζαχαράκη. «Θα είναι το υπουργείο - πυλώνας για να αντιμετωπίσουμε το δημογραφικό» είχε σημειώσει ο πρωθυπουργός όταν ανακοίνωνε προεκλογικά την ίδρυση του.

Βέβαια την ίδια την Σοφία Ζαχαράκη την βλέπαμε και στο Gay pride της Αθήνας πριν μερικά χρόνια μαζί με την Φωτεινή Πιπιλή, να σουλατσάρει ανάμεσα σε πλήθος εκπροσώπων, όντας εκπρόσωπος τύπου τότε της Νέας Δημοκρατίας.

Αυτό δεν την εμπόδισε καθόλου να σουλατσάρει πριν λίγο καιρό και στα Μοναστήρια της Ανατολικής Αττικής προς άγραν ψήφων... Κι όταν αυτό το ανακαλύψουν οι γνωστοί "καλιοφεσοτουρκάκηδες", θα κάνουν και μερικά πάρτυ!

Αυτό όμως που μας προκαλεί επίσης εντύπωση είναι πως στις 23 Νοεμβρίου του 2015 με υπουργική απόφαση του Νίκου Φίλη, η Σοφία Ζαχαράκη, εκπαιδευτικός του κλάδου ΠΕ06 Αγγλικής Φιλολογίας, η οποία μέχρι τότε βρισκόταν στη διάθεση του ΠΥΣΠΕ Β ́ Αθήνας, αποσπάσθηκε σε διαβαθμισμένη θέση στο γραφείο του Γενικού Γραμματέα Διά Βίου Μάθησης και Νέας Γενιάς, του υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, κοινώς δηλαδή ήταν μετακλητή του ΣΥΡΙΖΑ. Ίσως ρόλο σε αυτό να έπαιξε ο Ιερέας που την βάπτισε και Ηγούμενος κάποτε στη Μονή Αγάθωνος, αλλά παλιότερα από τα πρωτοπαλίκαρα του Άρη Βελουχιώτη.

Ούτε ένα χρόνο αργότερα... τον Αύγουστο του 2016, ορίστηκε αναπληρώτρια εκπρόσωπος τύπου της Νέας Δημοκρατίας, ενώ τον Μάρτιο του 2019, ορίστηκε εκπρόσωπος τύπου της Νέας Δημοκρατίας.

Τώρα και μετά την διαδρομή της, ποια ακριβώς οικογένεια -και τι τύπου Οικογένεια- θα υπερασπιστεί, απομένει να το ανακαλύψουμε σύντομα! Πόσο μάλλον όταν η ίδια έχει δηλώσει στο παρελθόν επί λέξη: «Από μικρή θυμάμαι ότι ήμουν πολύ καλή μαθήτρια και μελετούσα 12 ώρες την ημέρα. Άρα πρέπει να σου πω ότι δεν έκανα άλλες σκέψεις, όπως ο γάμος, για παράδειγμα. Δεν τις απορρίπτω, απλώς δεν ήταν οι επικρατούσες σκέψεις το να κάνω οικογένεια και παιδιά. Προτεραιότητα ήταν πάντα η δουλειά μου και οι φίλοι μου».

Συνοπτικά... Έχουμε λοιπόν Υπουργό Οικογένειας κάποια που, η Οικογένεια δεν ήταν προτεραιότητα της, την βάφτισε πρωτοπαλήκαρο του Άρη Βελουχιώτη, ήταν μετακλητή επί ΣΥΡΙΖΑ, εμφανίστηκε στο Gay pride της Αθήνας και ποιος ξέρει τι άλλο δεν έχουμε ανακαλύψει ακόμη... Αλλά θα το ανακαλύψουμε να είσαστε σίγουροι...

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.