Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Θρίλερ στη Θεσσαλονίκη: Έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. για τις δύο δολοφονίες του 29χρονου καθ’ ομολογίαν δράστη

  Διαστάσεις θρίλερ λαμβάνει η υπόθεση του 29χρονου που ομολόγησε ότι σκότωσε τα ξημερώματα της Πέμπτης έναν 64χρονο στη Μενεμένη, στη δυτι...

 



Διαστάσεις θρίλερ λαμβάνει η υπόθεση του 29χρονου που ομολόγησε ότι σκότωσε τα ξημερώματα της Πέμπτης έναν 64χρονο στη Μενεμένη, στη δυτική Θεσσαλονίκη. Αίσθηση προκάλεσε η αποκάλυψη για τον δράστη, ο οποίος, στις 18 Ιουλίου είχε ξαναπάει σε αστυνομικό τμήμα της πόλης και δήλωσε τη δολοφονία δύο αλλοδαπών.

Ο δράστης ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς ότι σκότωσε τους δύο αλλοδαπούς, αφού αποπειράθηκαν την προηγούμενη ημέρα να τον ληστέψουν με μαχαίρι. Μάλιστα, όπως είχε αποκαλύψει τότε στην αστυνομία, είχε πετάξει τα πτώματα στον Γαλλικό Ποταμό, με αποτέλεσμα να ακολουθήσουν έρευνες της ΕΛΑΣ, ωστόσο οι ισχυρισμοί του δεν επαληθεύτηκαν κι έτσι ο 29χρονος αφέθηκε ελεύθερος.

Όπως είναι εύλογο, η αστυνομία έπειτα από το άγριο έγκλημα που σημειώθηκε στην Μενεμένη, άνοιξε και πάλι τον φάκελο για τις άλλες δύο δολοφονίες, και διερευνά το ενδεχόμενο να έχουν υπάρξει κι άλλα θύματα του 29χρονου, τα οποία ωστόσο ακόμη δεν έχουν εντοπιστεί, καθώς αν ισχύουν τα όσα ισχυρίστηκε ο ίδιος πρόκειται για έναν κατά συρροή δολοφόνο που έχει σκορπίσει τον τρόμο στα ήδη “σκοτεινά” στενά της Μενεμένης.

Βέβαια, η ΕΛΑΣ διατηρούσε εξαρχής επιφυλάξεις για τις άλλες δύο δολοφονίες που φέρεται να έχει διαπράξει ο 29χρονος, καθώς ο ίδιος έπεφτε σε αντιφάσεις και υπάρχουν διάφορα κενά στα όσα έλεγε, όπως και δεν έχουν βρεθεί ακόμη τα πτώματα στο σημείο που ο ίδιος είχε υποδείξει.

Έπειτα από τις πιέσεις κατά την διάρκεια της προανάκρισης, ο ίδιος τελικά άλλαξε τους ισχυρισμούς του και ανέφερε πως επρόκειτο για αποκυήματα της φαντασίας του, επειδή… ήθελε να μπει φυλακή, ωστόσο οι έρευνες συνεχίζονται.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.