Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Κι ενώ εδώ κάποιοι τιποτένιοι τα βλέπουν να προσγειώνονται στην Άγκυρα... Τουρκικά ΜΜΕ: Σε 3-4 μήνες θα ξέρουμε τι θα γίνει με τα F-16

  Όπως μεταδίδει από την Κωνσταντινούπολη ο ανταποκριτής του ΣΚΑΪ, Μανώλης Κωστίδης, οι Τούρκοι αναφέρουν ότι σε ότι αφορά τα μαχητικά αερο...

 



Όπως μεταδίδει από την Κωνσταντινούπολη ο ανταποκριτής του ΣΚΑΪ, Μανώλης Κωστίδης, οι Τούρκοι αναφέρουν ότι σε ότι αφορά τα μαχητικά αεροσκάφη, ο Μπομπ Μενέντεζ είναι αυτός που θα κρίνει το μέλλον τους, ενώ αναλύουν ότι για να δοθεί το «πράσινο φως», θα πρέπει να ολοκληρωθεί και η διαδικασία ένταξης της Σουηδίας στο ΝΑΤΟ.



Ο ανταποκριτής του HaberTurk, Αλί Τσινάρ αναφέρει: Το ζήτημα με τα F-16 είναι το πότε θα στείλει το υπουργείο Εξωτερικών των ΗΠΑ το αίτημα του στο Κογκρέσο. Αυτό θα το κάνει σε μια εβδομάδα; Σε ένα μήνα. Όμως αξιωματούχοι σχολιάζουν πως αυτό μπορεί να συμβεί παράλληλα με τη διαδικασία ένταξης της Σουηδίας στο ΝΑΤΟ και την έγκριση του από το τουρκικό Κοινοβούλιο. Θα δούμε το χρονοδιάγραμμα. Αλλά το πρώτο βήμα θα είναι η αποστολή του αιτήματος στο Κογκρέσο. Το δεύτερο βήμα θα είναι να μην βγάλει προβλήματα ο πρόεδρος της Επιτροπής Εξωτερικών Σχέσεων του Κογκρέσου Μπομπ Μενέντεζ . Είναι σημαντικό που ο Μενέντεζ είπε πως είναι σε επικοινωνία με τον Μπάιντεν Δεν είπε ᾽᾽είμαι αρνητικός᾽. Αυτό ήταν θετικό. Αυτό που καταλαβαίνουμε εντός 3-4 μηνών το θέμα των F-16 θα δούμε πως θα προχωρήσει».

Hurriyet: Ο Ερντογάν την Πέμπτη θα ταξιδέψει στην «ΤΔΒΚ»

Την ίδια ώρα ο Ταγίπ Ερντογάν ξεκινά περιοδεία στις χώρες του Κόλπου αλλά πριν θα επισκεφθεί στην «ΤΔΒΚ». Το προεδρικό αεροσκάφος θα προσγειωθεί στις νέες εγκαταστάσεις του παράνομου αεροδρομίου της Τύμπου, όπως μεταδίδει ο Μανώλης Κωστίδης.

Στη συνέχεια ο τούρκος πρόεδρος θα κάνει περιοδεία σε Σαουδική Αραβία, Κατάρ, και Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, αναζητώντας επενδύσεις για την χώρα του.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.