Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Έρχονται βαριά πρόστιμα για 500.000 ιδιοκτήτες αυτοκινήτων -Ποιοι θα πληρώσουν έως 750 ευρώ

Η ΑΑΔΕ θα προχωρήσει άμεσα στην διασταύρωση των στοιχείων και στην βεβαίωση των προστίμων στους παραβάτες οδηγούς - Ποια είναι τα πρόστιμα....





Η ΑΑΔΕ θα προχωρήσει άμεσα στην διασταύρωση των στοιχείων και στην βεβαίωση των προστίμων στους παραβάτες οδηγούς - Ποια είναι τα πρόστιμα.



Στην τσιμπίδα της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ) αναμένεται να πιαστούν εκατοντάδες χιλιάδες ιδιοκτήτες αυτοκινήτων, δίκυκλων αλλά και φορτηγών που τα κινούν παράνομα καθώς δεν διαθέτουν κάποιο ασφαλιστήριο συμβόλαιο σε ισχύ. Ωστόσο το εντυπωσιακό δεδομένο είναι πως η σχετική νομοθεσία έχει τεθεί σε ισχύ από τον Ιούλιο του 2014 αλλά έκτοτε εξαιτίας διαφόρων προβλημάτων δεν έχει ποτέ εφαρμοστεί.

Τώρα όπως όλα δείχνουν τα πληροφοριακά συστήματα των συναρμόδιων Υπουργείων είναι συμβατά και η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων μπορεί πλέον να κάνει την διασταύρωση και να βεβαιώσει τα πρόστιμα που ορίζει η νομοθεσία στους παραβάτες ιδιοκτήτες οχημάτων.

Να υπενθυμίσουμε πως στην Ελλάδα εκτιμάται ότι κυκλοφορούν πάνω από 500.000 ανασφάλιστα οχήματα με την κατάσταση συνεχώς να επιδεινώνεται εξαιτίας της ατιμωρησίας που υπάρχει.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.