Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Εφιάλτης για ΑμεΑ στον Βόλο: Ανήλικοι τον ξεγύμνωσαν, τον χαστούκιζαν και τον βιντεοσκοπούσαν

  Έναν εφιάλτη έζησε ανήλικος, που είναι ΑμεΑ, στα χέρια τεσσάρων συνομηλίκων του στον Βόλο. Η παρέα των ασυνείδητων τον ξεγύμνωσε, τον κατ...

 



Έναν εφιάλτη έζησε ανήλικος, που είναι ΑμεΑ, στα χέρια τεσσάρων συνομηλίκων του στον Βόλο. Η παρέα των ασυνείδητων τον ξεγύμνωσε, τον κατέγραφαν με το κινητό και παράλληλα τον περιγελούσαν και τον χαστούκιζαν.



Το περιστατικό, σύμφωνα με την ιστοσελίδα magnesianews.gr, συνέβη το 2019 και προχθές οι κατηγορούμενοι, που πλέον είναι ενήλικες, καταδικάστηκαν. Οι δύο που δεν εμφανίστηκαν στο δικαστήριο, έλαβαν βαριές ποινές και στους άλλους δύο επιβλήθηκαν αναμορφωτικά μέτρα.

Οι τέσσερις ανήλικοι είχαν οδηγήσει σε απόμερο σημείο το επίσης ανήλικο παιδί, το ξεγύμνωσαν και με κινητό κατέγραφαν τα όσα έκαναν, ενώ παράλληλα τον χτυπούσαν χωρίς να τον τραυματίσουν.

Οι κατηγορούμενοι, όταν πήγε στο σημείο η Αστυνομία, προσπάθησαν να διαφύγουν και τελικά συνελήφθησαν. Φέρεται δε, να χρησιμοποίησαν και φάρο περιπολικού προσποιούμενοι τους αστυνομικούς προκειμένου να εξαπατήσουν το θύμα τους, για να το πείσουν να τους ακολουθήσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.