Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Πίσω από την ασπίδα με το ηρωικό «Λάμδα« μπορεί να κρύβεται κάποιος Εφιάλτης.

Την ώρα που στην πρώτη γραμμή οι μάχιμες μονάδες της Πατρίδας, Πυροσβεστική, Ένοπλες Δυνάμεις και Αστυνομία, συνεπικουρούμενοι από εθελοντές...





Την ώρα που στην πρώτη γραμμή οι μάχιμες μονάδες της Πατρίδας, Πυροσβεστική, Ένοπλες Δυνάμεις και Αστυνομία, συνεπικουρούμενοι από εθελοντές και κατοίκους των περιοχών που πλήττονται δίνουν αγώνα μέχρι εσχάτων για την αντιμετώπιση της κρίσιμης κατάστασης, μια τοξική μερίδα Ελλαδιτών, πίσω από αυτές τις γραμμές υπονομεύει και προβοκάρει αυτόν τον αγώνα.

Μπορεί κατα περίπτωση η αποτελεσματικότητα των δυνάμεων αυτών να είναι όχι η απαραίτητη λόγω ανεπάρκειας της Πολιτείας να πράξει τα δέοντα, αλλά αυτό δεν δικαιολογεί τις αντεθνικές και αντικοινωνικές συμπεριφορές.

Ακριβώς την ώρα της μάχης αυτές οι κατευθυνόμενες προβοκατόρικες δυνάμεις, απαξιώνουν τους μαχητές της πρώτης γραμμής, υποδαυλίζουν το φρόνημα και το ηθικό των πολιτών και φτάνουν στο σημείο να καταλογίζουν ευθύνες στις... πολιτικές συμπεριφορές των περιοχών που καίγονται, επιχαίροντας μάλιστα σε ορισμένες περιπτώσεις πάνω σε καμένα και κατεστραμμένες ιδιωτικές και δημόσιες περιουσίες. Εξοργιστικά δε, μεταφέρουν μέχρι και οδηγίες αντίθετες με αυτές της Πολιτικής Προστασίας περί εκκένωσης, κάτι που σε κάνει να αναρωτιέσαι, αν επιδιώκουν θύματα...

Δεν θα σταθώ σε αυτή τη φάση, στο αξίωμα της εγκληματολογίας που σε γενικές γραμμές περιγράφει πως αυτοί που προσπαθούν να επωφεληθούν από ένα έγκλημα ή μια καταστροφή είναι οι πρώτοι ύποπτοι για την τέλεση του.

Είμαι όμως εντελώς βέβαιος πως αυτή η τοξική μερίδα των Ελλαδιτών -και επιμένω στον όρο αφού απέχουν πολύ από το να είναι Έλληνες- θα έχει ακριβώς την ίδια συμπεριφορά και σε μια ενδεχόμενη στρατιωτική κρίση με τον γνωστό γείτονα προσφέροντας μέγιστη υπηρεσία στις εχθρικές δυνάμεις, από τις υπηρεσίες των οποίων είναι πιθανό να χειραγωγούνται οι καθοδηγητές του, αν δεν είναι εντεταλμένα όργανα τους.

Άλλωστε δεν είναι δυνατόν να θεωρήσω σύμπτωση πως αυτή η τοξική και αντεθνική μερίδα των Ελλαδιτών, είδε πριν λίγες μέρες νέα τουρκικά f-16 να προσγειώνονται ήδη στην Άγκυρα μαζί με f-35 και εκατοντάδες πυραύλους, κάτι που όχι μόνο είναι ψευδές, αλλά και υπο σοβαρή αίρεση ότι μπορεί να συμβεί στο μέλλον.

Ούτε μπορώ να θεωρήσω σύμπτωση πως η συγκεκριμένη τοξική μερίδα Ελλαδιτών διατυμπανίζει ψευδώς και με κάθε ευκαιρία, δήθεν αποστρατικοποίηση των νησιών και πάλι κατευθυνόμενη από κέντρα και καθοδηγητές, με σαφή σκοπό την δημιουργία κλίματος για άνευ όρων παράδοση
Γιατί αυτά τα ψεύδη δημιουργούν κλίμα ηττοπάθειας και πτώσης του ηθικού που αποτελούν τα καλύτερα εργαλεία για να επιβάλουν τις απόψεις τους οι κατευναστές που εξυπηρετούν ανεπιφύλακτα τις εχθρικές επιδιώξεις...

Δυστυχώς... η απομόνωση τους και η αγνόηση αυτής της μορφής εσωτερικού εχθρού που βρίσκει πρόσφορο έδαφος να εξαπλώσει το δηλητήριο του στα κοινωνικά δίκτυα, δεν αρκεί και δεν είναι αποτελεσματική. Είναι απαραίτητο πλέον την καταγραφής, να αποκαλυφθεί και να ξεριζωθεί το σύστημα που τους καθοδηγεί και τους τροφοδοτεί με τοξικότητα και τους ωθεί στην αντεθνική και αντικοινωνική συμπεριφορά.

Και είμαι ξανά εντελώς βέβαιος πως η άμεση ανάμιξη συγκεκριμένων ξένων υπηρεσιών και ο εισοδισμός τους σε πολιτικούς χώρους που κατά το παρελθόν δεν είχαν καμιά επαφή, θα αποκαλυφθεί και θα εκπλήξει άπαντες. Κυρίως θα καταστήσει όπως πρέπει, αναξιόπιστους και γραφικούς, αυτούς που δεν είναι σε θέση να κατανοήσουν λόγω μειωμένης συνειδησιακής και πνευματικής αντίληψης, πως γίνονται όργανα κάθε λίγο και λιγάκι συμφερόντων που αντιστρατεύονται τα εθνικά.

Και επανέρχομαι... Αυτοί που χαίρονται σήμερα με τις εικόνες καταστροφής, πατώντας επάνω τους για να αποκομίσουν πολιτικά οφέλη, παίζοντας το αγανακτισμένοι, είναι απόλυτα ύποπτοι για την επιχείρηση δημιουργίας ανάλογων καταστροφών στο μέλλον. Και μπορεί αυτοί οι ίδιοι, να εύχονται να φτάσουν οι τούρκοι στην Λαμία γιατί αυτό σίγουρα θα εκτόξευε στο μέλλον τα εκλογικά τους ποσοστά!

Σάββας Ε. Χατζηπαρασκευάς


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.