Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Τουρκία: Ως προκλητική για το Ισλάμ ακυρώθηκε συναυλία Τουρκάλας τραγουδίστριας

  Η συναυλία της Χάντε Γενέρ, που θα πραγματοποιηθεί στην περιοχή Μπουρχανίγε του Μπαλικεσίρ, ακυρώθηκε την τελευταία στιγμή από τον Μητροπ...

 



Η συναυλία της Χάντε Γενέρ, που θα πραγματοποιηθεί στην περιοχή Μπουρχανίγε του Μπαλικεσίρ, ακυρώθηκε την τελευταία στιγμή από τον Μητροπολιτικό Δήμο Μπαλικεσίρ, γράφει τούρκικο δημοσίευμα.

Η Γενέρ έδωσε πληροφορίες στους θαυμαστές της κάνοντας μια δήλωση για το θέμα στον λογαριασμό της στα social media.



Η τραγουδίστρια της πόπ, δήλωσε ότι δεν έκανε τίποτα για να της απαγορεύσουν την εμφάνιση και είπε ότι θα συνεχίσει να βρίσκεται στη σκηνή με την ενέργεια και την αγάπη της.

Η 50χρονη τραγουδίστρια Χάντε Γενέρ, ετοιμαζόταν να λάβει μέρος στο Φεστιβάλ Αρωματοθεραπείας στο Μπουρχανίγε της Τουρκίας. Ο Μητροπολιτικός Δήμος την τελευταία στιγμή την ακύρωσε.

Η συναυλία της Χάντε Γενέρ, η οποία έλαβε μεγάλη αναγνώριση με το νέο της άλμπουμ και έτρεχε από συναυλία σε συναυλία το καλοκαίρι, ακυρώθηκε.

Η Γενέρ έκανε μια δήλωση στον λογαριασμό της στα social media και ενημέρωσε τους θαυμαστές της για το θέμα. Ανέφερε ότι η ακύρωση οφείλεται σε κάποιες αντιδράσεις (για την εμφάνισή της).



«Δυστυχώς ακυρώθηκε. Σέβομαι όλες τις απόψεις, αλλά μερικές φορές χρειάζεται να είμαστε ο ένας η φωνή του άλλου. Δεν νομίζω ότι έκανα κάτι για να με απαγορέψουν. Θα συνεχίσω να είμαι στη σκηνή με όλη μου την ενέργεια και την αγάπη, και θα συνεχίσω να είμαι κοντά σε όλους, αυτό δεν αλλάζει. Ελπίζω να σε δώ άλλη φορά, Μπαλικεσίρ. Το καλύτερο είναι να είσαι ανθρωπιστής και να μην διχάζεις την κοινωνία. Και αυτή είναι πάντα η επιλογή μου», έγραψε η τραγουδίστρια.

Στα σχόλια του δημοσιεύματος αναφέρεται χαρακτηριστικά:

«Συγχαρητήρια για την απόφαση (του Δήμου)…

The Hellenic Information Team


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.