Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Με τους κατήγορους της Ελλάδας, συντάσσονται ελληνόφωνοι ευρωβουλευτές!

    Ενόψει και των Ευρωεκλογών του 2024, πρέπει κάποια στιγμή να δούμε προσεκτικά ποιους στέλνουμε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και τι κάνουν ε...

   


Ενόψει και των Ευρωεκλογών του 2024, πρέπει κάποια στιγμή να δούμε προσεκτικά ποιους στέλνουμε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και τι κάνουν εκεί...



Παράδειγμα, η συζήτηση για το ψήφισμα περί έρευνας και διάσωσης στη Μεσόγειο που εγκρίθηκε πριν λίγες μέρες, όπου το "φιλομεταναστευτικό" λόμπι βρήκε πάλι αφορμή να επιτεθεί στην Ελλάδα για το ναυάγιο της Πύλου. Με προεξάρχουσες τις γνωστές T. Strik και S. In't Veld, αλλά και με οξύτατες επιθέσεις από Γερμανούς ευρωβουλευτές της Αριστεράς και των Πρασίνων, που χαρακτήρισαν το ναυάγιο ως… "έγκλημα" των ελληνικών αρχών.

Και οι Έλληνες ευρωβουλευτές; Επί συνόλου 21, το λόγο έλαβαν τέσσερις (4): ο Κ. Αρβανίτης (ΣΥΡΙΖΑ) και ο Κ. Παπαδάκης (ΚΚΕ) που συντάχθηκαν με τους κατηγόρους της Ελλάδας ονομάζοντας το ναυάγιο "έγκλημα", ο Γ. Κύρτσος (πρώην ΝΔ) που επίσης απαξίωσε την Ελλάδα λέγοντας "μην περιμένετε τίποτα από την ελεγχόμενη ελληνική Δικαιοσύνη", και η Ε. Βόζεμπεργκ-Βρυωνίδη (ΝΔ), η μόνη που αντέκρουσε τις κατηγορίες και ανέδειξε το έργο του Λιμενικού Σώματος στη διάσωση ζωών. 

Οι εκπρόσωποι των δήθεν πιο "πατριωτικών" κομμάτων (Ελληνική Λύση, Χρυσή Αυγή), εντελώς απόντες. Επαναλαμβάνουμε: έρχονται Ευρωεκλογές σε ένα χρόνο. Ας βγάλουμε τα συμπεράσματά μας... Η Ελλάς πρέπει ΠΑΝΤΟΤΕ να είναι πάνω από όλους μας και από όλα.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.