Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Φωτιά στα Δερβενοχώρια: Έφτασε η φωτιά τους οικισμούς... Εκκενώθηκαν Παλαιοχώρι, Πανόραμα, Αγία Σωτήρα και η Νέα Ζωή στη Μάνδρα

  Ανεξέλεγκτη μαίνεται η μεγάλη φωτιά, που έχει επεκταθεί ως τη Μάνδρα από τα Δερβενοχώρια, με τις πυροσβεστικές δυνάμεις να δίνουν τιτάνια ...

 


Ανεξέλεγκτη μαίνεται η μεγάλη φωτιά, που έχει επεκταθεί ως τη Μάνδρα από τα Δερβενοχώρια, με τις πυροσβεστικές δυνάμεις να δίνουν τιτάνια μάχη. Οι φλόγες έχουν τυλίξει σπίτια στη Νέα Ζωή, με τις Αρχές να απευθύνουν έκκληση στους κατοίκους της περιοχής να τα εγκαταλείψουν. Παράλληλα, έχει εκκενωθεί ένα μοναστήρι, από το οποίο μεταφέρθηκαν τέσσερις μοναχές.



Υπενθυμίζεται ότι λίγο μετά το τις 2 το μεσημέρι της Τρίτης (18.07.23) εστάλη μήνυμα μέσω του 112 στους κατοίκους της Νέας Ζωής Μάνδρας και του Νέου Πόντου Μάνδρας, ώστε να εκκενώσουν τους οικισμούς τους και να κατευθυνθούν προς Ελευσίνα λόγω της δασικής φωτιάς στα Δερβενοχώρια.

Το πύρινο μέτωπο έχει φτάσει μία ανάσα από τα πρώτα σπίτια του οικισμού Νέα Ζωή. Ο πρόεδρος της Νέας Ζωής Βασίλης Παπανικολάου, έκανε έκκληση για εναέρια μέσα στην περιοχή. «Είμαστε στο έλεος» τόνισε χαρακτηριστικά.

Η Πολιτική Προστασία καλεί τους κατοίκους να ακολουθήσουν τις οδηγίες των Αρχών και να φύγουν από τα σπίτια τους.

Παράλληλα, γίνεται ενίσχυση των αστυνομικών δυνάμεων για να τους πείσουν να απομακρυνθούν.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.