Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Τσακώνονται οι Μασώνοι... Η βόμβα μπήκε στον Σκωτικό Τύπο κι όχι στη Μεγάλη Στοά της Ελλάδος – Δήλωση Εμ. Γερακιού

Η βόμβα δεν είχε στόχο τη Μεγάλη Στοά της Ελλάδος αλλά τον Σκωτικό Τύπο (ΑΑΣΤ), δηλαδή τους ανώτερους βαθμούς του Ελευθεροτεκτονισμού, του ...





Η βόμβα δεν είχε στόχο τη Μεγάλη Στοά της Ελλάδος αλλά τον Σκωτικό Τύπο (ΑΑΣΤ), δηλαδή τους ανώτερους βαθμούς του Ελευθεροτεκτονισμού, του οποίου το κτίριο βρίσκεται ακριβώς δίπλα στο τεκτονικό Μέγαρο της Αχαρνών.

Στις 6.30 το πρωί της Πέμπτης άγνωστοι τηλεφώνησαν για βόμβα σε τεκτονικό κτήριο στην Αχαρνών χωρίς χρονικό περιθώριο.

Σημειώθηκε έκρηξη μικρής ισχύος πριν φθάσουν η ομάδα του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών (ΤΕΕΜ) στο σημείο, χωρίς να προκληθούν τραυματισμοί.

Συγκεκριμένα, μόλις έφτασε στο σημείο το περιπολικό της Αστυνομίας, έγινε η έκρηξη της βόμβας, χωρίς ευτυχώς να υπάρξουν θύματα ή τραυματίες.

Αργότερα εντοπίστηκε και δεύτερο ύποπτο αντικείμενο, με την περιοχή να παραμένει αποκλεισμένη για ώρα. Μερικά λεπτά μετά τις 9 πραγματοποιήθηκε ελεγχόμενη έκρηξη στο αντικείμενο.

Ο Ύπατος Μεγάλος Ταξιάρχης δια την Ελλάδα του ΑΑΣΤ, Εμμανουήλ Γερακιός, σε βίντεο που ανάρτησε στο Facebook το πρωί της Πέμπτης, δήλωσε:

«Καλή σας μέρα. Θέλω να σας καθησυχάσω ότι δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα από τη βόμβα η οποία τοποθετήθηκε μερικά μέτρα από την είσοδο του Υπάτου Συμβουλίου.

»Ήταν σαφέστατα ένα άνανδρο χτύπημα. Δεν είναι γνωστό [ποιοι ευθύνονται] αυτή τη στιγμή αν και είμαι σίγουρος ότι οι διωκτικές Αρχές ξέρουν… και θα βρουν την άκρη.

»Το σημαντικό είναι ότι ήταν μόνο υλικές ζημιές, τα νέα λένε ότι ήταν στο κτίριο της Μεγάλης Στοάς, είναι στο κτίριο του Υπάτου Συμβουλίου, άλλωστε είναι δίπλα και εύλογα μπορεί να γίνει το μπέρδεμα.

»Κανείς δεν έχει πάθει κάτι. Τα κτίρια φτιάχνονται.

»Ευτυχώς, ευτυχώς, ευτυχώς, δεν ήταν σε ώρα που συνεδριάζαμε, γιατί χθες το βράδυ συνεδριάζαμε μέχρι αργά, εν πάση περιπτώσει θέλω να καθησυχάσω όσους ενδιαφέρονται και να στενοχωρήσω όσους νομίζανε ότι έχουμε πάθει κάτι.

»Η πορεία μας δεν πρόκειται να αλλάξει και το Ύπατο Συμβούλιο κι ο Σκωτικός Τύπος από τέτοια δεν πτοείται».

Σύμφωνα με πληροφορίες του tribune.gr, ο επικεφαλής του Σκωτικού Τύπου, Εμμανουήλ Γερακιός έχει δεχτεί απειλές για τη ζωή του επανειλημμένα όπως και «να προσέχει το αυτοκίνητό του».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.