Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Που είναι ο Εισαγγελέας; Που είναι η Κρατική Ασφάλεια; Τουρκία θέλει την Θράκη μας το ΔΗΘΕΝ «Κίνημα ανθρωπίνων δικαιωμάτων τουρκικής μειονότητας»

   Αυτά που δεκαετίες τώρα γράφει και αποκαλύπτει ο Στόχος, για το τι ακριβώς συμβαίνει στην έως τώρα απελευθερωμένη Θράκη ΜΑΣ, έμαθε μόλις...

  



Αυτά που δεκαετίες τώρα γράφει και αποκαλύπτει ο Στόχος, για το τι ακριβώς συμβαίνει στην έως τώρα απελευθερωμένη Θράκη ΜΑΣ, έμαθε μόλις πριν λίγο καιρό το πανελλήνιο εξαιτίας των εκλογών και επειδή τώρα βόλευε πολιτικά. 

Ότι τόσα χρόνια ίδιες πάνω κάτω δηλώσεις κάνουν όλοι οι μουσουλμάνοι υποψήφιοι των πρασινοκοκκινομπλέ, δεν αναφέρθηκε από κανέναν άλλον εκτός από την εφημερίδα σας.Μετά λοιπόν τις πρόσφατες εξελίξεις, που ανακάλυψαν την εμπλοκή του τουρκικού προξενείου στις ελλαδικές εκλογές, εμφανίστηκε μέχρι και το «Κίνημα Ανθρωπίνων και Δικαιωμάτων της Τουρκικής Μειονότητας» και με γραπτή του δήλωση ουσιαστικά θέλει να γίνει Τουρκία η Θράκη ΜΑΣ!

Στη γραπτή δήλωση που εστάλη στην τουρκόφωνη εφημερίδα BIRLIK αναφέρει με θράσος:

«Το «Κίνημα Ανθρωπίνων και Μειονοτικών Δικαιωμάτων της Τουρκικής Μειονότητας» καταδικάζει ανοιχτά την υποκρισία όλων των πολιτικών δυνάμεων των ελληνικών κυρίαρχων κύκλων, που αρνούνται να αντιμετωπίσουν την πραγματικότητα και να αναγνωρίσουν τον τουρκικό χαρακτήρα του συντριπτικά μεγαλύτερου αριθμητικά τμήματος της Μειονότητας στη Θράκη.

Δεν είναι τυχαίο ότι η Ελλάδα καταδικάζεται επί δεκαετίες στο Στρασβούργο, γιατί αρνείται επίμονα και δογματικά να εφαρμόσει την καταδίκη του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων για την απαγόρευση των δραστηριοτήτων των σωματείων της Τουρκικής Μειονότητας στη Θράκη από τους πολίτες και τους ψηφοφόρους της.

Επομένως, διαψεύστηκε το υποκριτικό επιχείρημα των Ελλήνων εθνικιστών ότι μόνο το λεγόμενο δικαίωμα της ατομικής αυτοδιάθεσης είναι θεμιτό. Το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο ήταν ανοιχτό ως προς την κατοχύρωση του ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ ΑΥΤΟΔΡΟΜΗΣ, όπως στις περιπτώσεις της «Τουρκικής Ένωσης Ξάνθης» και άλλων – Ελλάδα, Μπεκίρ Ούστα και άλλοι – Ελλάδα και Εμίν και άλλοι – Ελλάδα, από τις αρμόδιες ελληνικές αρχές ο ορισμός της ονομασίας μιας εθνότητας ή να επιτρέπεται η εγγραφή σωματείων με την επωνυμία που επιλέγουν τα ιδρυτικά μέλη της, συμπεριλαμβανομένης της λέξης «μειονότητα».

Επιπλέον, το Συμβούλιο Υπουργών, ως όργανο λήψης αποφάσεων του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, προειδοποίησε την Ελλάδα στις 6 Δεκεμβρίου 2013 ότι δεν τηρήθηκαν οι αποφάσεις του ΕΔΔΑ και στις 5 Ιουνίου 2014 κάλεσε τις ελληνικές αρχές να συμμορφωθούν με τις αποφάσεις της ΕΣΔΑ. και αναγνώρισε σιωπηρά τη μουσουλμανική μειονότητα στη Θράκη ως τουρκική. Στην πραγματικότητα, στις 12 Ιουνίου 2023, το Συμβούλιο της Ευρώπης υπενθύμισε ότι η Ελλάδα εξακολουθεί να είναι υπεύθυνη για την υπόθεση της Τουρκικής Ένωσης Ξάνθης. Ο πρώην αντιπρόεδρος του ΕΔΔΑ, συνταξιούχος καθηγητής στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και η σύζυγός του αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Χρήστος Ροζάκης δήλωσαν πρόσφατα ότι το ελληνικό κράτος εξακολουθεί να είναι «μαύρη τρύπα» στις σχέσεις του με τη Μειονότητα της Δυτικής Θράκης και ότι είναι «ο έλεγχος των ελληνικών αρχών των ανθρώπων και των μειονοτικών οργανώσεων στα τουρκικά». Δεν είναι τυχαίο που δήλωσε ότι επρόκειτο για την επιμονή του να μην τους επιτρέψει να χρησιμοποιούν τον τουρκικό όρο. Άλλωστε, το να ζητάμε από τους υποψηφίους βουλευτές της Θράκης να αποποιηθούν την τουρκικότητά τους αποτελεί κατάφωρη παραβίαση της αρχής της συλλογικής ελευθερίας της έκφρασης.

Επιπλέον, το Κίνημά μας υποστηρίζει ότι η ερμηνεία της Συνθήκης της Λωζάνης έγινε λανθασμένα από το ελληνικό κράτος και τα ελληνικά μέσα ενημέρωσης, επειδή ο τίτλος του κειμένου είναι πολύ σαφής και ζητά «Ανταλλαγή ελληνικών και τουρκικών πληθυσμών» (κάτι που επίσης υπάρχει στο αγγλικό κείμενο, δηλαδή «Greek and Turkish exchange » ) 

Όλοι γνωρίζουν ότι η χρήση της θρησκευτικής ορολογίας οφείλεται στον θρησκευτικό ορισμό των εθνοπολιτισμικών ομάδων που προέκυψαν με την κατάρρευση της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας εκείνη την εποχή… είναι σαφές ότι το μόνο σωστό και σωστό όνομα για τη Μειονότητα είναι: Η Μουσουλμανική Μειονότητα των Μη Ανταλλάξιμων Τούρκων της Δυτικής Θράκης»!

Αφήστε τους κι άλλο ανενόχλητους να μας κάτσουν στο σβέρκο, αλλά όταν θα τιναχτούμε για να ξεκαβαλικέψουν, θα πάρει η μπάλα κι εσάς μαζί "Δημόσιοι Υπάλληλοι" που δεν βλέπετε την ώρα να σχολάσετε για να εισπράξετε στο τέλος του μήνα...


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.