Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Μπήκαν στη μάχη οι Ένοπλες Δυνάμεις... Πυροσβεστικές δυνάμεις από την Κεντρική Μακεδονία ενισχύουν τα πύρινα μέτωπα της Αττικής

Τις ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας ενισχύουν πυροσβέστες από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας προκειμένου να τεθούν υπό έλ...





Τις ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας ενισχύουν πυροσβέστες από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας προκειμένου να τεθούν υπό έλεγχο τα πολλαπλά πύρινα μέτωπα που κατακαίουν περιοχές της Αττικής το μεσημέρι της Δευτέρας (17/07).



Σύμφωνα με τον πρόεδρο της Ένωσης Πυροσβεστών Κεντρικής Μακεδονίας, Γιάννη Ιωαννίδη, συνολικά 10 οχήματα με 20 πυροσβέστες αναμένεται να “μπουν” στη μάχη με τις φλόγες και να βοηθήσουν την τιτάνια προσπάθεια των συναδέλφων τους στην Αττική.

Στη μάχη της αντιμετώπισης των μεγάλων πυρκαγιών έχουν εμπλακεί και οι Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας.

Πλέον έχει τεθεί σε εφαρμογή το σχέδιο «Δευκαλίων», που είναι η κωδική ονομασία που έχει δώσει το Γενικό Επιτελείο Στρατού στο Σύστημα Διαχείρισης Φυσικών Καταστροφών.

Σύμφωνα με το «Σχέδιο Δευκαλίων» ειδικά τμήματα των Ενόπλεων Δυνάμεων συμπράττουν με τις δυνάμεις της Πολιτικής Προστασίας της χώρας για την αποτελεσματική αντιμετώπιση καταστάσεων εκτάκτων αναγκών και ήδη έχουν σταλεί ομάδες στα μέτωπα των πυρκαγιών.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.