Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Μεγάλες αναζωπυρώσεις στη Ρόδο - Εκκενώσεις σε Αίγιο, Κάρυστο και Κέρκυρα

   Δύσκολη μέρα αποδείχτηκε, όπως αναμενόταν, η Κυριακή καθώς, εκτός από την πυρκαγιά στη Ρόδο, δεκάδες φωτιές έχουν ξεσπάσει από το πρωί σε...

  



Δύσκολη μέρα αποδείχτηκε, όπως αναμενόταν, η Κυριακή καθώς, εκτός από την πυρκαγιά στη Ρόδο, δεκάδες φωτιές έχουν ξεσπάσει από το πρωί σε περιοχές της χώρας.



Ιδιαίτερα ανησυχητικές είναι οι φωτιές που έχουν ξεσπάσει σε Αίγιο, Κάρυστο και Κέρκυρα, καθώς οι φλόγες πλησιάζουν σπίτια και έχει σταλεί μήνυμα 112 εκκένωσης οικισμών, ενώ για έκτη μέρα συνεχίζει να καίει η φωτιά στη Ρόδο.

Τα μέτωπα της πυρκαγιάς στο νησί της Ρόδου συνεχίζουν να καίνε ανεξέλεγκτα και σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις η νύχτα θα είναι ιδιαίτερα δύσκολη. Η μάχη για την κατάσβεση της φωτιάς συνεχίζεται αμείωτη από νωρίς το πρωί από τα πυροσβεστικά αεροπλάνα αλλά και από ισχυρές δυνάμεις πυροσβεστών και πολυμελείς ομάδες εθελοντών που βρίσκονται από την πρώτη στιγμή στην γραμμή της μάχης.

Μέχρι τώρα παρά τις προσπάθειες που καταβάλλονται η κατάσταση στα τρία μέτωπα της φωτιάς είναι εκτός ελέγχου ενώ τεράστια είναι η καταστροφή στο οικοσύστημα του νησιού.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.