Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Εκκενώνονται Λαγονήσι, Σαρωνίδα και Ανάβυσσος... Καίγονται σπίτια στον Μελισουργό! Τεράστιο το Μέτωπο...

  Μήνυμα από το 112 Οι κάτοικοι σε Λαγονήσι, Ανάβυσσο και Σαρωνίδα καλούνται προληπτικά να εκκενώσουν τις περιοχές προς την Παραλία της Παλα...

 



Μήνυμα από το 112

Οι κάτοικοι σε Λαγονήσι, Ανάβυσσο και Σαρωνίδα καλούνται προληπτικά να εκκενώσουν τις περιοχές προς την Παραλία της Παλαιάς Φώκαιας, ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής, Γιάννης Αρτοποιός.

Προηγούμενο Μήνυμα μέσω του 112 εστάλη σε όσους βρίσκονται στις περιοχές Μελισσουργός και Τραμπουριά να εκκενώσουν την περιοχή και να κατευθυνθούν προς Ανάβυσσο μέσω της λεωφόρου Αναβύσσου λόγω δασικής πυρκαγιάς που βρίσκεται σε εξέλιξη.Συγκεκριμένα, το μήνυμα αναφέρει: «Εάν βρίσκεστε στις περιοχές Μελισσουργός - Τραμπουριά εκκενώστε μέσω Λεωφόρου Αναβύσσου προς Ανάβυσσο. Ακολουθήστε τις οδηγίες των αρχών».

Στο σημείο επιχειρούν 55 πυροσβέστες με 20 οχήματα, 2 πεζοπόρα τμήματα καθώς και 31 Ρουμάνοι πυροσβέστες με 5 υδροφόρα οχήματα, ενώ από αέρος επιχειρούν 6 αεροσκάφη και 4 ελικόπτερα εκ των οποίων το ένα έχει συντονιστικό ρόλο.

Τέλος, σύμφωνα με ενημέρωση απο την αστυνομία, έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στη λεωφόρο Λαυρίου, από τη λεωφόρο Σουνίου έως την επαρχιακή οδό Κουβαρά και στα δύο ρεύμα κυκλοφορίας, ενώ οι τελευταίες πληροφορίες κάνουν λόγω για διακοπή κυκλοφορίας και στη Λ. Αναβύσσου!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.