Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Τον έπιασαν... Δολοφονία στη Θεσσαλονίκη: «Δεχόμουν απειλές από το θύμα» υποστηρίζει ο δράστης

   Την υπερασπιστική γραμμή που θα ακολουθήσει ο 45χρονος αλβανικής καταγωγής, ο οποίος ομολόγησε την δολοφονία του 50χρονου ομοεθνή του έξ...

  



Την υπερασπιστική γραμμή που θα ακολουθήσει ο 45χρονος αλβανικής καταγωγής, ο οποίος ομολόγησε την δολοφονία του 50χρονου ομοεθνή του έξω από βενζινάδικο στη Θεσσαλονίκη, σκιαγράφησε ο δικηγόρος του. Με δηλώσεις που έκανε μετά την παράδοση του δράστη στις αστυνομικές αρχές, ο δικηγόρος υποστηρίζει ότι ο πελάτης του δεν είχε πρόθεση να δολοφονήσει τον 50χρονο και μάλιστα ισχυρίζεται ότι δεχόταν απειλές από το θύμα, γι’ αυτό και έφερε μαζί του το όπλο.

«Δεν είχε πρόθεση να φονεύσει τον 50χρονο. Έφερε το όπλο μαζί του καθώς δεχόταν απειλές. Πριν από το συμβάν δέχθηκε βία επίθεση», δήλωσε ο δικηγόρος του 45χρονου εκτελεστή της Ανάληψης, Θανάσης Αλεξόπουλος λίγα λεπτά μετά την παράδοση του δράστη στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης.

Ο συνήγορος απαντώντας σε ερώτηση του ThessToday επιβεβαίωσε ότι θύμα και δράστη είχαν φιλικές σχέσεις. «Γνωρίζω πως με το θύμα είχαν φιλικές σχέσεις. Αυτό που μου μετέφερε ο εντολέας μου είναι πως το τελευταίο διάστημα υπήρχαν απειλές για τη ζωή του από τη μεριά του θύματος» τόνισε ο δικηγόρος.

Πληροφορίες της ιστοσελίδας αναφέρουν ότι αυτή την ώρα ο 45χρονος υποδεικνύει στους αστυνομικούς το σημείο όπου βρίσκεται το όπλο του φονικού.

Όπως μετέδωσε νωρίτερα το enikos.gr, o 45χρονος άνδρας είναι πατέρας τριών παιδιών. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης ισχυρίζεται ότι υπήρξε φίλος με το θύμα κι ότι η αιτία του καβγά τους ήταν οικονομικοί λόγοι.
Δίωξη για ανθρωποκτονία με δόλο

Ερωτηθείς για το ποιες εξελίξεις αναμένονται στην υπόθεση, ο κ. Αλεξοπουλος απαντά: «Έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία με δόλο, για οπλοχρησία και οπλοκατοχή». Διευκρίνισε ότι ο πελάτης του αναμένεται να οδηγηθεί αύριο ενώπιον του εισαγγελέα. «Μετά την προθεσμία θα απολογηθεί στον ανακριτή» κατέληξε ο κ. Αλεξόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.