Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Τα ίδια λένε οι προδότες εδώ... Βιντεο-Τούρκος προπαγανδιστής: «Το ελληνικό λιμενικό βούλιαξε το πλοίο»…

Ο Αντώνης Λιάκος για παράδειγμα, να σχολιάζει εμετωδώς: «Η μισή χιλιάδα που πνίγηκε έξω από την Πύλο, δεν γίνεται να καταναλωθεί ως περισ...


Ο Αντώνης Λιάκος για παράδειγμα, να σχολιάζει εμετωδώς: «Η μισή χιλιάδα που πνίγηκε έξω από την Πύλο, δεν γίνεται να καταναλωθεί ως περιστατικό της επικαιρότητας. Οι μαρτυρίες που έχουν δημοσιευτεί, είτε δείχνουν αδιαφορία για βέβαιο πνιγμό, είτε σκόπιμη ρυμούλκηση μακριά από την ελληνική ζώνη ευθύνης διάσωσης, με αποτέλεσμα τη βύθιση του σκάφους, έχουν βάλει στο τραπέζι επιτακτικά την υπόθεση ενός κρατικού εγκλήματος...» 



Ταυτρόχρονα σε ακόμη μια επιχείρηση συκοφάντησης της Ελλάδας στο Ευρωκοινοβούλιο, προχώρησαν 20 ευρωβουλευτές της… προόδου, με αφορμή το ναυάγιο στην Πύλο. Και λίγες ώρες πριν τις εκλογές της Κυριακής, έστειλαν επιστολή, ζητώντας από την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα Φον Ντερ Λάιεν, την αρμόδια Επίτροπο Εσωτερικών Υποθέσεων Ύλβα Γιόχανσον και την Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Ρομπέρτα Μέτσολα τη διεξαγωγή επείγουσας ανεξάρτητης έρευνας για τις ακριβείς συνθήκες του ναυαγίου!

Δείτε τώρα στο βίντεο από τα tourkikanea.gr και τι λέει ο τούρκος προπαγανδιστής και πέιτε μας σε τι διαφέρουν...




Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.