Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Οι πληροφορίες της ΕΥΠ και οι νέες συλλήψεις για Ρώσους πράκτορες που παριστάνουν τους επιχειρηματίες!

   Τις επόμενες μέρες δύο ακόμα περιπτώσεις θα έρθουν στο φως της δημοσιότητας. Τα νέα περιστατικά, σύμφωνα με τις πληροφορίες, αφορούν σε ...

  



Τις επόμενες μέρες δύο ακόμα περιπτώσεις θα έρθουν στο φως της δημοσιότητας. Τα νέα περιστατικά, σύμφωνα με τις πληροφορίες, αφορούν σε πρόσωπα που διαμένουν στην Αθήνα, στην Θεσσαλονίκη, και είχαν συχνά επαφές –επισήμως επιχειρηματικού τύπου– με την Θράκη. 



Η έκθεση της ΕΥΠ περιγράφει με κάθε λεπτομέρεια την δράση τους, αποδεικνύοντας ακόμη μια φορά την δράση ρωσικών κατασκοπευτικών δικτύων στη χώρα μας, που ειδικά μετά τον πόλεμο με την Ουκρανία, έχουν πλήρως ενεργοποιηθεί.

Πριν λίγες ημέρες δημοσιοποιήθηκε άλλη υπόθεση κατασκοπίας, αφού το υπουργείο Εσωτερικών προχώρησε σε άμεση ανάκληση της ελληνικής ιθαγένειας ενός 39χρονου με καταγωγή από τη Ρωσία, καθώς από έρευνα προέκυψε ότι είχε αποκτήσει ελληνικά ταξιδιωτικά έγγραφα με πλαστά δικαιολογητικά. Πρόκειται για τον «Αλέξανδρο».

Είναι η δεύτερη υπόθεση κατασκοπίας, έπειτα από εκείνη της Μαρίας Τσάλλα, η οποία σύμφωνα με της Ελληνικές αρχές έφυγε από την Ελλάδα προς άγνωστη κατεύθυνση και στην οποία οι ελληνικές αρχές διαπίστωσαν ότι είχε κάνει χρήση πλαστών εγγράφων για νομιμοποίηση την παραμονή της στην Ελλάδα.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.