Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Άρχισε το αφήγημα της «αρκούδας»... Οι Ρώσοι λένε πως οι Αμερικάνοι στρατολογούν Κούρδους για να πολεμήσουν στην... Ουκρανία!

  Λες και οι Κούρδοι δεν έχουν πεδίο να πολεμήσουν και δεν πολεμούν ήδη στο τριπλό μέτωπο με Ιραν - τουρκία - ISIS! Είναι ξεκάθαρο πως αυτά ...

 


Λες και οι Κούρδοι δεν έχουν πεδίο να πολεμήσουν και δεν πολεμούν ήδη στο τριπλό μέτωπο με Ιραν - τουρκία - ISIS! Είναι ξεκάθαρο πως αυτά που ακολουθούν είναι ρωσικό αφήγημα για να δικαιοολογηθεί η στάση τς Ρωσία στην Μέση ανατολή μαζί με Συρία-τουρκία-Ιράν, για αποτροπή δημιουργίας Κουρδικού Κράτους...



«Η Κεντρική Υπηρεσία Πληροφοριών των ΗΠΑ (CIA) στρατολογεί Κούρδους της Συρίας για τον ουκρανικό στρατό»... Αυτό αναφέρει το RIA Novosti επικαλούμενο στρατιωτικές πηγές και συνεχίζει...

«Έγινε γνωστό ότι η αμερικανική υπηρεσία πληροφοριών βρίσκεται ήδη σε διαπραγματεύσεις με εκπροσώπους των κουρδικών αποσπασμάτων προκειμένου να στείλει όσους επιθυμούν να πολεμήσουν στις Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας. Σημειώνεται ότι ο μηνιαίος μισθός που προσφέρεται στους μαχητές είναι 2.000 δολάρια.

Οι κουρδικές αριστερές ομάδες, που προστατεύονται από τις Ηνωμένες Πολιτείες, είναι μια εξαιρετική ομάδα στρατολόγησης για το Πεντάγωνο και τη CIA για να ανακατευθύνουν μεμονωμένα αποσπάσματα αυτών των μαχητών στην Ουκρανία.

Τώρα ελέγχουν τις περιοχές της βορειοανατολικής Συρίας και έχουν ένα δίκτυο των στρατιωτικών τους βάσεων εκεί. Ομάδες δρουν επίσης στο Ιράκ, την Τουρκία και το Ιράν, όπου διεξάγουν ένοπλο αγώνα κατά των τοπικών κυβερνήσεων»
όπως γράφει το ρωσικό δημοσίευμα.

Αυτά για να μην μένει καμιά αμφιβολία για το παιχνίδι που πάιζουν οι Ρώσοι μαζί με τους αγφαπημένους τους τούρκους και τους μουλάδες του Ιράν, απέναντι στου Κούρδους!


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.