Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ο Ερντογάν πάει στα Κατεχόμενα για να προκαλέσει! Ετοιμάζουν ανήμερα της τουρκικής εισβολής φιέστα και πανηγύρια!

  Προπομπός του… υπερθεάματος, εν είδει επίδειξης ισχύος, που ετοιμάζει η Άγκυρα στα κατεχόμενα για την… “ειρηνευτική επιχείρηση”, όπως βαφ...

 



Προπομπός του… υπερθεάματος, εν είδει επίδειξης ισχύος, που ετοιμάζει η Άγκυρα στα κατεχόμενα για την… “ειρηνευτική επιχείρηση”, όπως βαφτίστηκε η ανανδρη τουρκική εισβολή εναντίον της Κύπρου, είναι οι παράτυπες δεσμεύσεις μεγάλου μέρους του FIR Λευκωσίας από το λεγόμενο και παράνομο ψευτο-“υπουργείο μεταφορών”.

Ο λόγος των δεσμεύσεων αυτών είναι οι υπερπτήσεις της επίλεκτης ομάδας ακροβατικών επιδείξεων της τουρκικής Πολεμικής Αεροπορίας Solo Turk.

Σύμφωνα με την Χριστίνα Μαύρου του Omega Channel, οι… δοκιμές ξεκινούν από τη Δευτέρα το πρωί με τις παράτυπες δεσμεύσεις να εκτείνονται μέχρι και το απόγευμα της 20ης Ιουλίου, ακουμπώντας τα όρια της νεκρής ζώνης.



Την ίδια ώρα, πυρετώδεις είναι οι προετοιμασίες στο νέο τερματικό του παράνομου “αεροδρομίου Ερτζιάν” στην κατεχόμενη Τύμπου, προκειμένου να είναι όλα έτοιμα για τον “Σουλτάνο” Ταγίπ Ερντογάν, τον ισλαμιστή πρόεδρο της κατοχικής Τουρκίας.


Έδωσε εξάλλου εντολή ότι εκεί θέλει να προσγειωθεί το προεδρικό αεροσκάφος στις 20 Ιουλίου, παρά το γεγονός ότι υπολείπονται ακόμα σημαντικές υποδομές ασφαλείας, όπως ο πύργος μετεωρολογίας.

Άγνωστο ακόμα παραμένει το ποιοι θα συνοδεύσουν τον Ερντογάν στα κατεχόμενα, για να πανηγύρια της ντροπής.

Προφανώς το έδαφος, θα ετοιμάσει ο αναπληρωτής υπουργός εξωτερικών Γιασίν Σερίν, ο οποίος ξεκινά από αύριο στα κατεχόμενα… επίσκεψη εργασίας για σκοπούς συνεννόησης προς πάταξη της παράτυπης μετανάστευσης, όπως αναγράφει σε ανακοίνωσή του το τουρκικό υπουργείο. Ο τούρκος αξιωματούχος θα παραμείνει στα κατεχόμενα μέχρι και τις 20 Ιουλίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.