Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Επιστράτευση από τους Κούρδους του SDF στην Ανατολική Συρία! Κάτι περιμένουν οι «πιο πιστοί σύμμαχοι των Αμερικανών»

    Μαχητές των Συριακών Δημοκρατικών Δυνάμεων- SDF, που είναι πιστοί στον αμερικανικό στρατό ξεκίνησαν μαζικές εκστρατείες ‘αναγκαστικής σ...

   



Μαχητές των Συριακών Δημοκρατικών Δυνάμεων- SDF, που είναι πιστοί στον αμερικανικό στρατό ξεκίνησαν μαζικές εκστρατείες ‘αναγκαστικής στρατολόγησης’ νεαρών ανδρών σε περιοχές που βρίσκονται υπό τον έλεγχο τους στην ανατολική Συρία, γράφει τοπικό αντικουρδικό δημοσίευμα.



Η ειδησεογραφική ιστοσελίδα που επικαλείται πολιτικές και τοπικές πηγές στην επαρχία Αλ Χασάκα, σημειώνει ότι μαχητές του SDF που είναι πιστοί στις αμερικανικές δυνάμεις που βρίσκονται στη Συρία, ξεκίνησαν για τρίτη συνεχόμενη ημέρα εκστρατείες στρατολόγησης ανδρών που έχουν γεννηθεί από το 1998 έως το 2005. Τη διαδικασία αυτή την ονόμασαν «Αυτοάμυνα».

Κατά την εκστρατεία αυτή υποχρεώθηκαν σε στρατολόγηση περισσότεροι από 500 άνδρες στις επαρχίες Αλ Χασάκα και αλ Ράκα. Οι μαχητές πιστοί στον αμερικανικό στρατό στην ανατολική Συρία ξεκίνησαν μαζικές εκστρατείες σύλληψης εναντίον νεαρών ανδρών και ανηλίκων στις περιοχές υπό τον έλεγχό τους και τους μετέφεραν αμέσως σε στρατόπεδα «υποχρεωτικής στρατολόγησης», γράφει το δημοσίευμα.

Για τη στρατολόγηση αυτή οι δυνάμεις των SDF, όπως σημειώνεται, δημιούργησαν μόνιμα και προσωρινά στρατιωτικά σημεία ελέγχου στις πόλεις αλ Χασάκα, Αλ Καμισλί και αλ Σαντάντι της επαρχίας Χασάκα και ‘ανάγκασαν σε στρατολόγηση’ μεγάλη ομάδα νεαρών ανδρών, την περασμένη Τετάρτη και Πέμπτη και σε αυτήν περιλαμβάνονταν ακόμη και φοιτητές πανεπιστημίων και ιδρυμάτων.

Το αντικουρδικό δημοσίευμα δημοσίευμα σημειώνει χαρακτηριστικά ότι κατά καιρούς, οι δυνάμεις των «SDF» πραγματοποιούν εκστρατείες σύλληψης και απαγωγής νεαρών ανδρών για να τους βάλουν στα στρατόπεδά τους και να τους ταξινομήσουν στο στρατηγείο τους για ενάμιση χρόνο, για να εφαρμόσουν τις ατζέντες του αμερικανικού στρατού και να προστατέψουν τις αυτοκινητοπομπές φορτηγών και βυτιοφόρων τους.

Shaam Times

The Hellenic Information Team

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.