Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Yeni Safak: «Σιωνιστική οικογένεια» βρίσκεται πίσω από την αντι-ισλαμική πρόκληση της Σουηδίας

  Η τουρκική εφημερίδα Yenisafak σε άρθρο της αναφέρει γιατί η Στοκχόλμη επιμένει να χορηγεί την «τρομοκρατία» και να επιτίθεται στα ισλα...

 



Η τουρκική εφημερίδα Yenisafak σε άρθρο της αναφέρει γιατί η Στοκχόλμη επιμένει να χορηγεί την «τρομοκρατία» και να επιτίθεται στα ισλαμικά ιερά, σημειώνοντας ότι αυτή είναι μια βαθιά πολιτική που υπερβαίνει τα σύνορα του σουηδικού κράτους.

Σε άρθρο του Κεμάλ Οζέρ, αναφέρεται ότι ο κύριος στόχος όλων αυτών είναι να τεθεί η Τουρκία -η οποία έχει καλές σχέσεις με τη Ρωσία και η οποία δυναμώνει στρατιωτικά, οικονομικά και πολιτικά- σε μια δύσκολη κατάσταση.

Υπάρχει βαθύτερο νόημα




Ο Οζέρ επισημαίνει στο κείμενό του ότι η υποστήριξη της Σουηδίας στην «τρομοκρατία» και η περιφρόνηση των ισλαμικών ιερών, όπως η επανειλημμένη καύση του ιερού Κορανίου, έχει βαθύτερο νόημα, σημειώνοντας ότι ο κύριος σκοπός όλων αυτών είναι να αποκλειστεί η Τουρκία, η οποία έχει καλές σχέσεις με τη Ρωσία, η οποία έχει γίνει ισχυρότερη στρατιωτικά, οικονομικά και πολιτικά, και παρουσιάζει τον Τούρκο Πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ως τον ηγέτη που εμποδίζει τις ευρωπαϊκές χώρες να ενταχθούν στο ΝΑΤΟ, γεγονός που βάζει την Άγκυρα σε αρνητική εικόνα, ειδικά στα μάτια των ευρωπαϊκών λαών.

Η έκθεση ανέφερε ότι οι σκανδιναβικές χώρες της Βόρειας Ευρώπης (Σουηδία, Φινλανδία, Νορβηγία και Δανία) διαφημίζονται ως χώρες με δημοκρατικές και ευημερούσες δομές, αλλά στην πραγματικότητα είναι χώρες μακριά από τη δημοκρατία και των οποίων οι πολιτικές ελέγχονται από ορισμένες οικογένειες με επιρροή.

«Σατανική Σιωνιστική επιρροή»

Η «Yeni Safak» σημειώνει ότι -όπως έρχεται στο μυαλό η οικογένεια Ροκφέλερ στην Αμερική και οι Ρότσιλντ στην Αγγλία- η οικογένεια Wallenberg /Βάλενμπεργκ έρχεται στο μυαλό όταν αναφέρεται η Σουηδία, και είναι οικογένειες με δαιμονική σιωνιστική επιρροή, και υπάρχουν μερικές χώρες στην οποία αυτές οι πλούσιες οικογένειες είναι πιο σημαντικές από το κράτος.

Προσθέτει ότι η αποτυχία να αποτραπεί το κάψιμο του Κορανίου αντανακλά την ανοησία των ηγεμόνων της Σουηδίας, αλλά αμφισβήτησε τη σιωπή της οικογένειας Βάλενμπεργκ, «η οποία κατέχει οικονομικά συμφέροντα και μεγάλες μάρκες όπως οι Atlas Copco, Ericsson, AstraZeneca, εκτός από τη συνεργασία της σε εταιρείες όπως η IKEA, η Volvo, η H&M και οι έλεγχοι σε πολλές άλλες μεγάλες φίρμες.



Ο συγγραφέας επεσήμανε ότι – παρά το γεγονός ότι αυτή η οικογένεια είναι άγνωστη – η αυτοκρατορία της είναι μια από τις σημαντικές και στρατηγικές κτήσεις στη Σουηδία, πράγμα που σημαίνει ότι ο βασιλιάς Κάρολος Γουσταύος ο 16ος και ο Πρωθυπουργός Ουλφ Κρίστερσον κυβερνούν τη Σουηδία χωρίς σθένος.

«Θα επέτρεπαν και τα σουηδικά δικαστήρια να καούν η Τορά ή η Βίβλος; Φυσικά δεν θα το έκαναν και δεν το έκαναν. Γιατί αυτοί που δεν επιτρέπουν την καύση της Τορά και της Βίβλου, επιτρέπουν την καύση του Μουσάφ; Επιπλέον, γιατί επαναλαμβάνεται η πράξη της καύσης από κάποιον ιρακινής καταγωγής πριν από την κρίσιμη σύνοδο του ΝΑΤΟ; «

Θα ήταν αφελές να θεωρήσουμε όλες αυτές τις εξελίξεις είναι μια συνηθισμένη ισλαμοφοβία. Κάθε θέμα, και ιδιαίτερα τα διακρατικά, έχει εξωτερικές και εσωτερικές πτυχές, δηλαδή ορατές και αόρατες όψεις, σημειώνει το δημοσίευμα.

The Hellenic Information Team


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.