Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Κοσσυφοπέδιο: Με τη συνδρομή Τούρκων έγινε τελετή περιτομής σε 30 παιδιά

  Με την υποστήριξη του Συλλόγου Πολιτισμού, Τεχνών και Αλληλεγγύης «Τσεσμέ», του Συλλόγου Πολιτισμού και Αλληλεγγύης Τούρκων Ρωμυλιωτών τη...

 



Με την υποστήριξη του Συλλόγου Πολιτισμού, Τεχνών και Αλληλεγγύης «Τσεσμέ», του Συλλόγου Πολιτισμού και Αλληλεγγύης Τούρκων Ρωμυλιωτών της Προύσας, έγινε περιτομή σε 30 παιδιά σε μια τελετή που πραγματοποιήθηκε στο Βούστρι τη Δευτέρα (χθες).

Ο τουρκικός σύλλογος από την Προύσα διοργάνωσε την εκδήλωση και «μέσα σε εορταστική ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε η τελετή της περιτομής».



Στην περιτομή των 30 παιδιών εκτός από τους Τούρκους της Προύσας παραβρέθηκαν και στελέχη του δήμου Βούστρι, ο επικεφαλής της αντιπροσωπείας των Τούρκων του Κοσσυφοπεδίου, συνταγματάρχης Ρετζάι Γιλμάζ, καλεσμένοι και μέλη των οικογενειών των αγοριών.

Κατά τη διάρκεια της γιορτής δόθηκαν διάφορα δώρα στα περιτομημένα παιδιά από την Επιτροπή Αντιπροσώπων των Τούρκων του Κοσσυφοπεδίου.

Μετά τη γιορτή, η οποία πραγματοποιήθηκε υπό τον συντονισμό του Μπεράτ Ματζούν, τα μέλη των δύο συλλόγων επικεντρώθηκαν στην υλοποίηση κοινών έργων στους τομείς του πολιτισμού, του αθλητισμού και άλλων τομέων, σημειώνει το τούρκικο δημοσίευμα.

The Hellenic Information Team

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.