Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Νέα Φιλαδέλφεια: Απολογούνται ακόμη 40 χούλιγκαν – Μεταφέρθηκαν υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας

  Άλλοι 40 χούλιγκαν (39 Κροάτες, 1 Έλληνας) οδηγήθηκαν σήμερα Σάββατο (12.8.2023) στην Ευελπίδων ενώπιον του εισαγγελέα, για να απολογηθούν...

 



Άλλοι 40 χούλιγκαν (39 Κροάτες, 1 Έλληνας) οδηγήθηκαν σήμερα Σάββατο (12.8.2023) στην Ευελπίδων ενώπιον του εισαγγελέα, για να απολογηθούν και αυτοί για το φονικό επεισόδιο στη Νέα Φιλαδέλφεια μεταξύ οπαδών της ΑΕΚ και της Ντινάμο Ζάγκρεμπ, με αποτέλεσμα να σκοτωθεί από μαχαίρι ο 29χρονος Μιχάλης Κατσουρής.

Ήδη από χθες έχουν κριθεί προφυλακιστέοι 30 χούλιγκαν (28 Κροάτες, 1 Έλληνας και 1 Αλβανός) για το φονικό επεισόδιο και τη δολοφονία στη Νέα Φιλαδέλφεια. Σήμερα θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα η 2η ομάδα κατηγορούμενων ενώ αύριο Κυριακή θα απολογηθούν και οι τελευταίοι που έχουν συλληφθεί για την υπόθεση.

Οι κατηγορούμενοι που μεταφέρθηκαν στα δικαστήρια με κλούβες της αστυνομίας, θα ξεκινήσουν να μεταφέρονται στα ανακριτικά γραφεία για τις απολογίες τους τις οποίες θα λάβουν η 25η τακτική ανακρίτρια που ορίστηκε για την κύρια ανάκριση, καθώς και ο 14ος και η 20η που ορίστηκαν ως επίκουροι στο έργο της συναδέλφου τους.

Υπενθυμίζεται ότι οι και οι 30 πρώτοι κατηγορούμενοι αρνήθηκαν κατηγορηματικά τη συμμετοχή τους στα επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη δολοφονία του 29χρονου Μιχάλη Κατσουρή, η κηδεία του οποίου πραγματοποιήθηκε χθες στην Ελευσίνα σε κλίμα οδύνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.