Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Νέα Φιλαδέλφεια: Βαριές κατηγορίες για τον 43χρονο Έλληνα οπαδό – Τι βρέθηκε στο σπίτι του

  Στα χέρια των αρχών βρίσκεται ο οργανωμένος οπαδός του Παναθηναϊκού, σε βάρος του οποίου είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης για εμπλοκή στα αι...

 



Στα χέρια των αρχών βρίσκεται ο οργανωμένος οπαδός του Παναθηναϊκού, σε βάρος του οποίου είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης για εμπλοκή στα αιματηρά επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια. Ο άνδρας φέρεται να ταυτοποιήθηκε από βίντεο που έχουν στην διάθεσή τους οι αρχές από το βράδυ της δολοφονίας του Μιχάλη Κατσουρή.




Σε αυτό φαίνεται να καθοδηγεί την στρατιά των Κροατών χούλιγκαν στους δρόμους της Νέας Φιλαδέλφειας γύρω από το γήπεδο της ΑΕΚ. Πρόκειται για γνώριμο των αρχών που προ λίγων μηνών είχε ανάμιξη σε επεισόδια οπαδών έξω από το Πρωτοδικείο. Όπως μετέδωσε το enikοs.gr, είχε δεχτεί επίθεση και είχε μαχαιρωθεί έξω από το Εφετείο τον περασμένο Μάρτιο, όπου εκδικαζόταν υπόθεση οπαδικής βίας.

Η σύλληψη έγινε στο σπίτι του οπαδού στην περιοχή του Γκύζη. Μάλιστα οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν έρευνα στο σπίτι, το αυτοκίνητο και τη μοτοσικλέτα του συλληφθέντα, προκειμένου να εντοπίσουν τυχόν ευρήματα που θα βοηθήσουν στην έρευνα η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη. Oι αρχές κατέσχεσαν τον υπολογιστή και το κινητό του τηλέφωνο του συλληφθέντα για να γίνουν οι προβλεπόμενες αναλύσεις στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ., σε μία προσπάθεια να βρεθούν στοιχεία για τον ρόλο που διαδραμάτισε ο ίδιος το διάστημα πριν από τα επεισόδια έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ αλλά και οι επαφές που είχε πριν και μετά τα έκτροπα.

Όπως μετέδωσε νωρίτερα το enikos.gr, οι αρχές του αποδίδουν αρχηγικό ρόλο στα έκτροπα που συνέβησαν έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ, κατά τη διάρκεια των οποίων δολοφονήθηκε ο Μιχάλης Κατσουρής, από την μαχαιριά χούλιγκαν στο μπράτσο του.

Πηγές ενημέρωσης σημειώνουν ότι ο συλληφθείς οπαδός του Παναθηναϊκού είχε επαφές εδώ και καιρό με Κροάτες χούλιγκαν και οργάνωσε την κάθοδό τους στην Ελλάδα. Δεν αποκλείουν, μάλιστα, να ήταν αυτός που προμήθευσε τους χούλιγκαν της Ντιναμό Ζάγκρεμπ με μαχαίρια και λοστούς, προκειμένου να εξαπολύσουν την επίθεση κατά των οπαδών της ΑΕΚ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.