Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«Ο Ράμα στα ελληνικά ΜΜΕ είπε πράγματα που δεν έπρεπε να πει», λέει Αλβανός αναλυτής

    Ο αναλυτής Γκεντς Μπουρίμι (Genc Burimi) σχολίασε την τελευταία συνέντευξη του πρωθυπουργού Έντι Ράμα στον δημοσιογράφο (Παύλο Παπαδόπο...

   



Ο αναλυτής Γκεντς Μπουρίμι (Genc Burimi) σχολίασε την τελευταία συνέντευξη του πρωθυπουργού Έντι Ράμα στον δημοσιογράφο (Παύλο Παπαδόπουλο) του ελληνικού μέσου «Καθημερινή», γράφει αλβανικό δημοσίευμα.

Ο αναλυτής μιλώντας στο «Neës24» είπε ότι η συνέντευξη προκλήθηκε από τον Ράμα καθώς ήθελε να δώσει ένα μήνυμα στους Έλληνες για την υπόθεση «Μπελέρη», όπου τόνισε ότι ο πρωθυπουργός δήλωσε πράγματα που δεν έπρεπε να πει.

Επεσήμανε ότι η περίπτωση του εκλεγμένου δημάρχου Φρέντη Μπελέρη στη Χειμάρρα ήταν μια ξαφνική πίεση από την Ελλάδα για τον Ράμα.

Τι λέει ο Μπουρίμι:

«Ήταν μια συνέντευξη που προκάλεσε ο Ράμα, τη ζήτησε ο ίδιος, είχε ένα μήνυμα που ήθελε να δώσει στους Έλληνες αλλά δεν περίμενε ότι θα έφτανε στο σημείο, κατά κάποιο τρόπο, να παραδοθεί, γιατί λέει στους Έλληνες ότι αλβανικός ο νόμος δεν επιτρέπει τίποτε άλλο εκτός από τον αποκλεισμό του Μπελέρη.

Όμως ο Ράμα υπόσχεται σε αυτή τη συνέντευξη ότι δεν θα εφαρμόσει το νόμο και θα κάνει εξαίρεση για να διατηρήσει την ιδιότητά του μέχρι τη δίκη.

Ο Ράμα έδειξε ότι φτιάχνει το νόμο και αυτό είναι απογοητευτικό.

Αν ο Ράμα μπήκε στον δρόμο που πρέπει να τηρηθεί ο νόμος, τότε δεν έπρεπε να κάνει αυτή την εξαίρεση για τον Μπελέρη.

Πόση πίεση έχει δημιουργήσει η Ελλάδα στην πλευρά μας;

Είναι μια ολόπλευρη πίεση που δεν περίμενε ο Ράμα, γιατί νόμιζε ότι το θέμα του δημάρχου θα δημιουργούσε ένα συγκεκριμένο μιντιακό «βουητό» στην Ελλάδα, επιπλέον υπολόγισε ότι θα ξεχαστεί γρήγορα, αλλά δεν ήταν έτσι.

Ο δεύτερος λόγος ήταν ότι ήλπιζε να έχει πολύ φιλική σχέση με τον Μητσοτάκη.

Και πρόσφατα ο Ράμα σκέφτηκε ότι η ΕΕ και οι διεθνείς θα επέμβουν και το θέμα δεν θα έφτανε τόσο μακριά, αλλά έκανε πολύ λάθος τους υπολογισμούς.

Στην Αλβανία, η δικαιοσύνη μπορεί να συλλάβει τον Ταχιράι, μπορεί να επιστρέψει τον Αχμετάι, αλλά όταν πρόκειται να φτάσουμε στο τελευταίο μέτρο, η δικαιοσύνη μας σταματά, είπε χαρακτηριστικά.
Advertisements

REPORT THIS ADΑΠΟΡΡΗΤΟ

Αυτό έδειξε και η υπόθεση Μπελέρη. Ο Ράμα έκανε και ένα ‘mea culpa’ σε αυτή τη συνέντευξη, όταν είπε ότι εξέφρασε λέξεις (χαρακτηρισμούς κατά την προεκλογική περίοδο) για τον Μπελέρη που δεν έπρεπε να πει.

Γεγονός είναι ότι ο Ράμα άσκησε πίεση στη δικαιοσύνη, αντιστάθηκε για τρεις μήνες, αλλά σήμερα, κατά τη γνώμη μου, παραδόθηκε, τονίζει η Αλβανός αναλυτής.

Gazeta Shqiptare



The Hellenic Information Team

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.