Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Αλεξανδρούπολη: Η πιο δύσκολη νύχτα για τους κατοίκους λόγω της μεγάλης φωτιάς και του δυνατού αέρα

   Μετά την πιο δύσκολη ημέρα του φετινού καλοκαιριού, οι κάτοικοι της Αλεξανδρούπολης περνούν μία εξίσου δύσκολη νύχτα. Με τη μεγάλη φωτιά...

  



Μετά την πιο δύσκολη ημέρα του φετινού καλοκαιριού, οι κάτοικοι της Αλεξανδρούπολης περνούν μία εξίσου δύσκολη νύχτα. Με τη μεγάλη φωτιά να έχει κάψει σπίτια και αυτοκίνητα σύμφωνα με την Πυροσβεστική και τις φλόγες να μην έχουν τεθεί ακόμα υπό έλεγχο, ο κόσμος αγωνιά για την πορεία αυτής της δύσκολης κατάστασης.



Δείτε την εικόνα από την την ΕΟ Αλεξανδρούπολης – Φερών αργά το βράδυ του Σαββάτου, από το e-evros.gr καθώς είναι χαρακτηριστική για το μέγεθος που έχει πάρει η φωτιά:

«Δεν έχω συναντήσει τόσο μεγάλο μέτωπο εδώ και αρκετά χρόνια που έχω εικόνα για το τι συμβαίνει στην Περιφέρειά μας» δήλωνε νωρίτερα ο Περιφερειάρχης της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Χρήστος Μέτιος και τα όσα είπε, είναι ενδεικτικά της κατάστασης στην οποία βρίσκεται ολόκληρος ο νομός που έχει «πνιγεί» στον καπνό.



Μάλιστα, σύμφωνα με τον διευθυντή του μετεωρολογικού κέντρου της ΕΜΥ, Θ. Κολυβά, ο καπνός από τη συγκεκριμένη φωτιά, έφτασε κάποια στιγμή μέχρι το Πήλιο!

Αργά το βράδυ του Σαββάτου, έγινε γνωστό ότι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ο Διοικητής Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Περιφερειακής Ενότητας Έβρου, Σπύρος Κούτρας, καθώς ένιωσε έντονη αδιαθεσία που πιθανόν οφείλεται στις αναθυμιάσεις της φωτιάς.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.