Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Φοβερή ομολογία τούρκοι αναλυτή: «Αν δεν υπήρχε η Ρωσία, η Δύση θα είχε ξαμολήσει την Ελλάδα εναντίον μας»!

Ένα απόσπασμα από βίντεο 16 δευτεροπλεπτων όπου τούρκος αναλυτής ομολογεί την πραγματικότητα, είναι ικανό για όσους έχουν έστω και λίγο μυ...



Ένα απόσπασμα από βίντεο 16 δευτεροπλεπτων όπου τούρκος αναλυτής ομολογεί την πραγματικότητα, είναι ικανό για όσους έχουν έστω και λίγο μυαλό να αντιληφθούν πώς η συμμαχία τουρκίας ρωσίας δεν είναι απλά μια υπάρχουσα κατάσταση μη αναστρέψιμη, αλλά αποτελεί και αναγκαιότητα για τα δύο κράτη.



Ο τούρκος αναλυτής αφού αναφέρει "στεγνά" ότι οι δυτικοί μέσω και της Ουκρανίας «βήμα - βήμα πολιορκούν την Ρωσία και τι να κάνει ο άνθρωπος... (ο πούτιν) και τώρα στην Ελλάδα δίπλα μας τα ίδια δεν κάνουν; ... εξοπλίζουν τα ελληνικά νησιά ... έρχονται κάνουν ασκήσεις... αν δεν υπήρχε η ρωσία θα είχαν ξανολήσει την Ελλάδα πάνω μας»

Δείτε το βίντεο και δείξτε το και σε άλλους που δεν λένε να καταλάβουν πως αυτό που φωνάζουμε εδώ και καιρό πως "όποιος είναι με τον ρώσο είναι με τον τούρκο" δεν είναι απλά μια ατάκα, αλλά εθνικό δόγμα στο οποίο πρέπει άμεσα να προσχωρήσουν όλοι οι Έλληνες πατριώτες, αλλιώς θα βρεθούν και με τα δυο πόδια εντός της "Πέμπτης Φάλαγγας" με απρόβλεπτες συνέπειες!




Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.