Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Πρόκληση Αλβανών Σκοπίων, υποδέχθηκαν τον Αλμπίν Κούρτι με τη σημαία της Μεγάλης Αλβανίας

  Η Αστυνομική Διεύθυνση της πόλης Τέτοβο των Σκοπίων, ανακοίνωσε ότι θα ερευνήσει ποιος κυμάτισε τη σημαία με τον χάρτη της λεγόμενης Μεγά...

 



Η Αστυνομική Διεύθυνση της πόλης Τέτοβο των Σκοπίων, ανακοίνωσε ότι θα ερευνήσει ποιος κυμάτισε τη σημαία με τον χάρτη της λεγόμενης Μεγάλης Αλβανίας χθες στη συναυλία στο Τέτοβο που διοργανώθηκε για να καλωσορίσει τον πρωθυπουργό του Κοσσυφοπεδίου Αλμπίν Κούρτι.



Αυτή η φωτογραφία δημοσιεύτηκε στο επίσημο προφίλ του δημάρχου του Τέτοβο, Μπιλιάλ Κασάμι, στο κοινωνικό δίκτυο Facebook.

Πριν από τη συναυλία, ο Αλμπίν Κούρτι και ο Μπιλιάλ Κασάμι μίλησαν στο κοινό.

«Η Βόρεια Μακεδονία θα πρέπει να είναι όσο το δυνατόν πιο κοντά στο Κοσσυφοπέδιο, την Αλβανία και τη Βουλγαρία και πιο μακριά από τη Σερβία, η οποία δεν απέχει ούτε από τον Μιλόσεβιτς ούτε από τον Πούτιν. Με αυτόν τον τρόπο, η Βόρεια Μακεδονία θα είναι όσο το δυνατόν πιο κοντά στην ένταξη στην ΕΕ και η περιοχή μας στα Βαλκάνια θα είναι πιο ασφαλής. Εξαιτίας αυτού, θα πρέπει να τη βοηθήσουμε και θα στηρίξουμε τη Βόρεια Μακεδονία», είπε ο Αλμπίν Κούρτι από το βήμα.

Νωρίτερα, κατά τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας, ο Κούρτι επισκέφθηκε τον Δήμο του Τέτοβο και στη συνέχεια μαζί με τον δήμαρχο Μπιλιάλ Κασάμι επισκέφτηκαν το ορεινό χωριό Βέιτσε.

Οι δυο τους τάχθηκαν υπέρ της ταχύτερης κατασκευής του δρόμου Τέτοβο – Πρίζρεν, που θα περνάει από το όρος Σαρ, γράφουν τα μέσα ενημέρωσης των Σκοπίων.


The Hellenic Information Team


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.