Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Η εξέλιξη του καιρού τις πρώτες ημέρες του Σεπτεμβρίου – Πότε μπορεί να έρθουν βροχές Η εξέλιξη του καιρού τις πρώτες ημέρες του Σεπτεμβρίου – Πότε μπορεί να έρθουν βροχές

   Με ήπιες καιρικές συνθήκες και καλές θερμοκρασίες θα κυλήσει η σημερινή ημέρα. Όσο προχωράμε προς τον Σεπτέμβριο, θα βλέπουμε και την υγ...

  



Με ήπιες καιρικές συνθήκες και καλές θερμοκρασίες θα κυλήσει η σημερινή ημέρα. Όσο προχωράμε προς τον Σεπτέμβριο, θα βλέπουμε και την υγρασία να αυξάνει, να μικραίνει η διάρκεια της ημέρας.



Αύριο, Παρασκευή, ένα βαρομετρικό χαμηλό από την περιοχή της Ιταλίας φαίνεται ότι θα εκτονωθεί μέσα στο Ιόνιο, θα δώσει όμως κάποιες μπόρες και τοπικές καταιγίδες κυρίως προς τα ανατολικά και βόρεια. Και αύριο προς την περιοχή του Έβρου υπάρχουν αρκετές πιθανότητες να δούμε βροχοπτώσεις που ίσως βοηθήσουν στην αντιμετώπιση της φωτιάς, σύμφωνα με τον μετεωρολόγο Κλέαρχο Μαρουσάκη.

Και τις επόμενες ημέρες δεν αναμένουμε κάτι το αξιόλογο από πλευράς βροχοπτώσεων. Ίσως στις αρχές της επόμενης εβδομάδας να έρθουν βροχές από τα βόρεια προς τα νότια. Μέσα στο Αιγαίο ενισχύονται σημαντικά οι βοριάδες μέσα στο Αιγαίο, κάτι που αυξάνει και τον κίνδυνο πυρκαγιάς.

Θα δούμε σίγουρα μέσα στο Σαββατοκύριακο και την επόμενη εβδομάδα μια υποχώρηση του υδραργύρου, κοντά στους 32 με 35 βαθμούς με τους βοριάδες να κυριαρχούν στο Αιγαίο, σημείωσε ο μετεωρολόγος.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.