Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Συναγερμός σε Έβρο και Αιγαίο για τις αυξημένες αφίξεις μεταναστών

   Συναγερμός έχει σημάνει στις Αρχές για την αύξηση μεταναστευτικών ροών αλλά και για τις συνεχείς συλλήψεις διακινητών σε Έβρο και Αιγαίο...

  



Συναγερμός έχει σημάνει στις Αρχές για την αύξηση μεταναστευτικών ροών αλλά και για τις συνεχείς συλλήψεις διακινητών σε Έβρο και Αιγαίο. Τη Δευτέρα συνελήφθησαν σε περιοχές της Δράμας και του Έβρου τρεις διακινητές οι οποίοι «προωθούσαν» στο εσωτερικό της χώρας σε τρεις διαφορετικές περιπτώσεις μετανάστες.



Αλλά και στο Αιγαίο οι λιμενικοί εντοπίζουν λέμβους με μετανάστες. Ενδεικτικά μόνο χθες εντοπίστηκαν 103 πρόσφυγες και μετανάστες σε τρία διαφορετικά περιστατικά στην Σάμο καθώς επίσης και 16 μετανάστες στη θαλάσσια περιοχή Ψαρών. Τόσο η ΕΛ.ΑΣ όσο και το Λιμενικό Σώμα – Ελληνική Ακτοφυλακή βρίσκονται σε διαρκή επιφυλακή καθώς εκτιμάται πως οι προσφυγικές ροές θα συνεχιστούν και τις επόμενες ημέρες.

Την Τρίτη επισκέφθηκε το Δέλτα του Έβρου και ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Γιάννης Οικονόμου και όπως είπε «συντελείται από την Ελληνική Αστυνομία μια τεράστια, πολύ αποτελεσματική και σημαντική προσπάθεια επιτήρησης των συνόρων μας. Όχι μόνο των ελληνικών συνόρων, αλλά ταυτόχρονα και των συνόρων της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Στον Φράχτη, σε περιοχή αρμοδιότητας του ΤΣΦ Φερών, είχα την ευκαιρία και τη δυνατότητα να συνομιλήσω με στελέχη, αξιωματικούς, άνδρες και γυναίκες της Ελληνικής Αστυνομίας και της Frontex, που έχουν μια πολύ αγαστή και ουσιαστική συνεργασία».




Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.