Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Βόλος: Τους καταδίωκαν στον δρόμο για ναρκωτικά και τους εντόπισαν κρυμμένους σε δέντρα

  Στα “χέρια” της αστυνομίας «έπεσαν» προχθές δυο άτομα, μετά από επεισοδιακή καταδίωξη του αυτοκινήτου στο οποίο επέβαιναν. Πρόκειται για έ...

 


Στα “χέρια” της αστυνομίας «έπεσαν» προχθές δυο άτομα, μετά από επεισοδιακή καταδίωξη του αυτοκινήτου στο οποίο επέβαιναν.

Πρόκειται για έναν 44χρονο και έναν 47χρονο, οι οποίοι δικάστηκαν χθες στο Αυτόφωρο . Περίπου στις 4 προχθές χθες το απόγευμα στην περιοχή της Νεάπολης Βόλου, δεν σταμάτησαν στο σήμα των αστυνομικών για έλεγχο, αλλά ανέπτυξαν ταχύτητα στην προσπάθειά τους να ξεφύγουν, καθώς στο αυτοκίνητο έκρυβαν ποσότητες ναρκωτικών.


Ακολούθησε καταδίωξη σε δρόμους της Νεάπολης, ενώ στη συνέχεια οι δράστες κατευθύνθηκαν στα Πευκάκια και τις Αλυκές. Οι αστυνομικοί της ΟΠΚΕ που τους καταδίωκαν, έβλεπαν να πετούν από το παράθυρο του αυτοκινήτου χαρτάκια και σακουλάκια. Οι αστυνομικοί συνέχισαν να τους κυνηγούν και μετά από 40 περίπου λεπτά καταδίωξης, στο ύψος του Προφήτη Ηλία, τα δύο άτομα εγκατέλειψαν το αυτοκίνητο και άρχισαν να τρέχουν, προκειμένου να διαφύγουν της σύλληψης. Ο ένας βρέθηκε να είναι κρυμμένος σε μια συστάδα από δέντρα και ο δεύτερος συνελήφθη λίγο αργότερα μετά από ενημέρωση των περιοίκων, που υπέδειξαν το σημείο που είχαν κινηθεί οι δράστες. Τους είχαν δει να εγκαταλείπουν το αυτοκίνητο και να παίρνουν σακούλες από το πορτ-μπαγκάζ.

Στην κατοχή του οδηγού βρέθηκε μικροποσότητα κοκαΐνης, αλλά και 0,94 γραμμάτια κοκαϊνης και χθες οδηγήθηκαν στο Αυτόφωρο για απείθεια και παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών.

Κατάθεση έδωσε ένας εκ των αστυνομικών που συμμετείχε στην καταδίωξη και περιέγραψε σκηνές κινηματογραφικής ταινίας καθώς όλο το σκηνικό διαδραματίστηκε σε κατοικημένες περιοχές.

Ο 47χρονος οδηγός κατηγορήθηκε και για επικίνδυνη οδήγηση και χθες δήλωσε μετανιωμένος για όλα. Είπε πως είναι πολλά χρόνια χρήστης και παρακολουθεί το πρόγραμμα χορήγησης υποκατάστατων, ενώ την ημέρα της καταδίωξης είχε «πιει». Καταδικάστηκε σε 14 μήνες με αναστολή για επικίνδυνη οδήγηση και κατοχή ουσιών καθώς δήλωσε πως τα ναρκωτικά ήταν δικά του και αθωώθηκε ο συνοδηγός.

Κατερίνα Τασσοπούλου
Πηγή: gegonota.news


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.