Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Μιχάλης Κατσουρής: Στο μικροσκόπιο των Αρχών δυο πτυσσόμενα μαχαίρια που είχαν οι χούλιγκαν – Μέσα στην εβδομάδα τα αποτελέσματα των εξετάσεων DNA

  Σε πλήρη εξέλιξη παραμένουν οι έρευνες για τη δολοφονία του οπαδού της ΑΕΚ, Μιχάλη Κατσουρή από Κροάτες οπαδούς στη Νέα Φιλαδέλφεια. Μέσα...

 



Σε πλήρη εξέλιξη παραμένουν οι έρευνες για τη δολοφονία του οπαδού της ΑΕΚ, Μιχάλη Κατσουρή από Κροάτες οπαδούς στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Μέσα στην εβδομάδα σύμφωνα με το ρεπορτάζ στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega θα είναι διαθέσιμα τα αποτελέσματα των δειγμάτων DNA που έχουν συλλεχθεί από τους 105 συλληφθέντες των επεισοδίων το βράδυ της Δευτέρας 07/08 στη Νέα Φιλαδέλφεια, τα οποία είχαν ως αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 29χρονου φιλάθλου της ΑΕΚ, Μιχάλη Κατσουρή.



Τα δείγματα που έχουν συλλεχθεί από τους συλληφθέντες θα συγκριθούν με αυτά που βρέθηκαν στον άτυχο 29χρονο, με σκοπό να διαπιστωθεί αν κάποιος από αυτούς είναι ο δολοφόνος του.
Στο «μικροσκόπιο» δύο μαχαίρια

Επιπλέον, μέσα στην εβδομάδα θα προκύψουν και τα στοιχεία από τα περίπου 60 αντικείμενα που έχουν κατασχεθεί και συλλεχθεί περιμετρικά του γηπέδου της ΑΕΚ, προκειμένου να υπάρξουν αντιστοιχίσεις με πρόσωπα που τα κατείχαν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι ελπίδες των Αρχών εστιάζονται σε δύο πτυσσόμενα μαχαίρια τα οποία έχουν εντοπιστεί και έχουν κατασχεθεί.

Το ένα ανήκει σε συλληφθέντα αλβανικής καταγωγής και το δεύτερο σε έναν 23χρονο Κροάτη. Σε αυτά υπάρχει ελπίδα μήπως βρεθεί δείγμα DNA του 29χρονου, καθιστώντας δηλαδή δυνατή την ταυτοποίηση του δράστη της δολοφονίας του.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.