Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Στρατός και Πυροσβεστική απεγκλωβίζουν (500) κόσμο στο Βόλο! «Έσπασε» ο Κραυσίδωνας... ορμητικοί χείμαρροι στο κέντρο της πόλης!

Σύμφωνα με πηγές από την Πυροσβεστική, το Κέντρο Επιχειρήσεων έχει δεχτεί μέχρι στιγμής 800 κλήσεις και μέχρι τώρα έχουν πραγματοποιηθεί 330...




Σύμφωνα με πηγές από την Πυροσβεστική, το Κέντρο Επιχειρήσεων έχει δεχτεί μέχρι στιγμής 800 κλήσεις και μέχρι τώρα έχουν πραγματοποιηθεί 330 απομακρύνσεις πολιτών προς ασφαλή σημεία. Τα μεγαλύτερα προβλήματα εντοπίζονται κυρίως στην πόλη του Βόλου καθώς επίσης και στις Αλυκές και στην Αγριά. Μόνο στο Βόλο επιχειρούν 180 πυροσβέστες με 50 οχήματα με τη συμβολή επίσης της 2ης, της 7ης και της 8η ΕΜΑΚ, ενώ με βάρκες, ερπυστριοφόρα και hummer συνδράμει ο στρατός.



Ο Κραυσίδωνας «έσπασε» στο ύψος της γέφυρας του ΟΣΕ και στο ύψος της οδού Ζάχου με Λόρδου Βύρωνος, με αποτέλεσμα τεράστιοι τόνοι νερού να διοχετεύονται μέσα στους δρόμους της πόλης ενώ η κατάσταση αναμένεται να επιδεινωθεί καθώς μετεωρολογικές προβλέψεις θέλουν την καταιγίδα να μην κοπάζει τις επόμενες ώρες.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.