Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Θα γελάσουμε! O Kασσελάκης ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΣΤΡΑΤΟ... και θα κληθεί μέσα στους επόμενους 6 μήνες να υπηρετήσει...!!!

Τι απάντησε ο πρώην υπουργός Άμυνας για το αν θα πάει στρατό ο Κασσελάκης τους επόμενους έξι μήνες στη χώρα. «Ξεκαθάρισα την ίδια ημέρα για...





Τι απάντησε ο πρώην υπουργός Άμυνας για το αν θα πάει στρατό ο Κασσελάκης τους επόμενους έξι μήνες στη χώρα. «Ξεκαθάρισα την ίδια ημέρα για το θέμα της κοινωνικής θητείας που είπε ο κ. Κασσελάκης. Το θέμα της θητείας για την Ελλάδα είναι πολύ σημαντικό. 



Οι Ένοπλες Δυνάμεις ποντάρουν πάρα πολύ στη θητεία» τόνισε ο ένας εκ των στενών συνεργατών του υποψήφιου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Ευάγγελος Αποστολάκης μιλώντας στην εκπομπή του ΣΚΑΙ «Δεκατιανοί».

Σημείωσε πως η προσπάθεια είναι να είναι όσο γίνεται περισσότερο αποδοτική και αποτελεσματική η θητεία στο στρατό.

Στην ερώτηση αν έχει πάει στο στρατό ο κ. Κασσελάκης, ο Ευάγγελος Αποστολάκης είπε πως ήταν στο εξωτερικό, ακολούθησε τη διαδικασία αυτή που του δίνει ο νόμος και τώρα τι θα κάνει από εδώ και μετά είναι μια άλλη υπόθεση.

Στην επισήμανση του δημοσιογράφου ότι αν παραμείνει ο κ. Κασσελάκης στη χώρα για έξι μήνες εκ των πραγμάτων θα κληθεί να πάει στρατό, ο πρών υπουργός Άμυνας απάντησε: «Δεν το ξέρω. Αν είναι έτσι, θα πρέπει να συμπεριφερθεί κι ανάλογα».


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.