Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΥΠΕΘΑ: Παρουσίαση δυνατοτήτων UAV και συστημάτων αντι-drone για τον Στρατό Ξηράς και την Πολεμική Αεροπορία

   Όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Εθνικής Άμυνας, έγινε παρουσίαση για μη επανδρωμένα αεροσκάφη (UAV) και συστήματα αντι-drone για τον Στρατό...

  



Όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Εθνικής Άμυνας, έγινε παρουσίαση για μη επανδρωμένα αεροσκάφη (UAV) και συστήματα αντι-drone για τον Στρατό Ξηράς και την Πολεμική Αεροπορία.



Συγκεκριμένα, στις 31 Αυγούστου 2023, πραγματοποιήθηκε σε επιτελείς του ΓΕΣ επίδειξη από εκπροσώπους της εταιρείας VECTOR TECHNOLOGIES, σχετικά με το σύστημα αντιμετώπισης Μη Επανδρωμένων Αεροχημάτων (C–UAS, Counter Unmanned Aircraft Systems) κλάσης Ι, της γερμανικής εταιρείας AARONIA.




Στη συνέχεια, χθες Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου 2023, πραγματοποιήθηκε στο Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας (ΓΕΑ), συνάντηση των εκπροσώπων της εταιρείας «AEVEX Aerospace», κ. Skip Arny (Vice President) και κ. Robert Horky (Chief Growth Officer), με αρμόδιους επιτελείς του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας, του Γενικού Επιτελείου Στρατού και του ΓΕΑ.

Σκοπός της συνάντησης ήταν η παρουσίαση, εκ μέρους της εταιρείας, των δυνατοτήτων των Loitering Munitions και Tactical UAV, που κατασκευάζει.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.