Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Αυτή η 13χρονη Βρετανίδα σφαγιάστηκε από τη Χαμάς στο κιμπούτς Be'eri - Νεκρή και η μητέρα της

   Ένα 13χρονο κορίτσι από τη Βρετανία που εξαφανίστηκε μετά τη βάρβαρη επίθεση που εξαπέλυσαν οι τρομοκράτες της Χαμάς στο Ισραήλ δολοφονή...

  



Ένα 13χρονο κορίτσι από τη Βρετανία που εξαφανίστηκε μετά τη βάρβαρη επίθεση που εξαπέλυσαν οι τρομοκράτες της Χαμάς στο Ισραήλ δολοφονήθηκε, όπως αποκάλυψε συντετριμμένη η οικογένειά της.



Η 13χρονη Yahel εξαφανίστηκε μετά την επίθεση των τρομοκρατών στο κιμπούτς Be'eri και τη δολοφονία της Βρετανίδας μητέρας της Lianne, η οποία γεννήθηκε στο Μπρίστολ.

Η οικογένειά της επιβεβαίωσε ότι η έφηβη σφαγιάστηκε επίσης στην επίθεση, αναφέρει το BBC. Η μεγαλύτερη αδελφή της Yahel, η Noiya, 16 ετών, και ο πατέρας τους Eli εξακολουθούν να αγνοούνται.
Τα δυο κορίτσια δεν είχαν δώσει σημεία ζωής από τότε που οι τρομοκράτες της Χαμάς με όπλα τουφέκια και χειροβομβίδες, πήγαιναν από πόρτα σε πόρτα στο μικρό κιμπούτς αναζητώντας ισραηλινές οικογένειες για να σφάξουν ή να απαγάγουν στις 7 Οκτωβρίου.

Η Yahel, 13 ετών, (δεξιά με το λευκό φόρεμα) δολοφονήθηκε από τρομοκράτες της Χαμάς, όπως επιβεβαίωσε η οικογένειά της, ενώ η μεγαλύτερη αδελφή της Noiya, 16 ετών, (αριστερά) εξακολουθεί να αγνοείται

Η Yahel (αριστερά) και η μητέρα της Lianne (κέντρο) σκοτώθηκαν από τρομοκράτες της Χαμάς στις 7 Οκτωβρίου, όπως επιβεβαίωσε η οικογένειά τους. Η Noiya (δεξιά) εξακολουθεί να αγνοείται

Οι θείοι των κοριτσιών μέχρι χθες ήλπιζαν ότι τα κορίτσια ήταν ζωντανά. Αλλά πριν από λίγο η οικογένεια έμαθε ότι η 13χρονη δολοφονήθηκε από τους τρομοκράτες.

Η αδελφή της Noiya και ο πατέρας της Eli, 51 ετών, παραμένουν αγνοούμενοι ενώ ο θείος τους Yossi, 53 ετών, απήχθη και μεταφέρθηκε στη Γάζα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.