Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ισραήλ: Τουλάχιστον 22 νεκροί, εκατοντάδες τραυματίες από την επίθεση της Χαμάς! Πανηγυρίζουν οι Παλαιστίνιοι πάνω σε πτώματα!

  Τουλάχιστον 22 Ισραηλινοί σκοτώθηκαν ύστερ  α από την άνευ προηγουμένου αιφνιδιαστική επίθεση της Χαμάς στο Ισραήλ, όπως ανακοίνωσαν οι υπ...

 




Τουλάχιστον 22 Ισραηλινοί σκοτώθηκαν ύστερ  α από την άνευ προηγουμένου αιφνιδιαστική επίθεση της Χαμάς στο Ισραήλ, όπως ανακοίνωσαν οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης της χώρας.

Όπως μεταδίδει το Reuters, το υπουργείο Υγείας του Ισραήλ αναφέρει ότι τουλάχιστον 545 άνθρωποι έχουν τραυματιστεί από τις επιθέσεις.

Το Ισραήλ ήδη έχει ξεκινήσει μεγάλη αντεπίθεση με αεροπορικές επιδρομές στη Λωρίδα της Γάζας.

Πλάνα που κυκλοφορούν στα social media δείχνουν πολύ σκληρές εικόνες, με τους Παλαιστίνιους να πανηγυρίζουν στη Λωρίδα της Γάζας πάνω στα κουφάρια νεκρών στρατιωτών και πολιτών του Ισραήλ. Κόρνες ακούγονται στη Τζενίν, στη Δυτική Όχθη.
Ισλαμιστές εισέβαλαν στο Ισραήλ και σκοτώνουν εν ψυχρώ πολίτες – Αντίποινα της Ιερουσαλήμ με την επιχείρηση Iron Swords

Ένα απίστευτο βίντεο κάνει τον γύρο του ίντερνετ, όπου φαίνονται ένοπλοι της Χαμάς να πυροβολούν και να σκοτώνουν εν ψυχρώ έναν πολίτη, την ώρα που οδηγάει το αυτοκίνητό του, με το όχημα να τρακάρει εκτός ελέγχου πάνω σε άλλα.

Το Ισραήλ ανακοίνωσε ότι προχωρά στην επιχείρηση Iron Swords ως αντίποινα στην αιφνιδιαστική επίθεση της Χαμάς με τους πυραύλους. Νωρίτερα σήμερα, ο Ισραηλινός υπουργός Άμυνας, Γιόαβ Γκάλαντ, κήρυξε κατάσταση έκτακτης ανάγκης σε ακτίνα 80 χιλιομέτρων γύρω από τη Λωρίδα της Γάζας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.