Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Άγιος Παντελεήμονας: Ο 74χρονος σκότωσε τον 50χρονο μπροστά στα μάτια τριών παιδιών

  Μπροστά στα μάτια τριών παιδιών σκότωσε τον 50χρονο άνδρα ο 74χρονος στον Άγιο Παντελεήμονα. Το περιστατικό έγινε τα ξημερώματα όταν στο ...

 



Μπροστά στα μάτια τριών παιδιών σκότωσε τον 50χρονο άνδρα ο 74χρονος στον Άγιο Παντελεήμονα. Το περιστατικό έγινε τα ξημερώματα όταν στο σπίτι βρίσκονταν τρία παιδιά, πιθανόν η κόρη του ζευγαριού και δύο φίλες της. Ο ηλικιωμένος έκανε έφοδο και άνοιξε πυρ εναντίον του 50χρονου και της συζύγου του.



Ο άνδρας έπεσε νεκρός, ενώ η 45χρονη σύζυγός του έχει μεταφερθεί στο νοσοκομείο «Γεννηματάς» με τραύμα στην ωμοπλάτη. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η κατάσταση της υγείας της δεν εμπνέει ανησυχία.

Πηγές αναφέρουν ότι ο 74χρονος λίγες ώρες πριν διασκέδαζε μαζί με το ζευγάρι των Γεωργιανών. Όταν επέστρεψε σπίτι του φέρεται να αισθάνθηκε αδιαθεσία και να ξαναπήγε να τους βρει καθώς θεώρησε ότι κάτι του έριξαν στο ποτό του. Ζήτησε εξηγήσεις με αποτέλεσμα να αρχίσει ένας έντονος καβγάς με τον 50χρονο. Τότε ο ηλικιωμένος τον πυροβόλησε και εκείνον και την σύζυγό του.

Το σκηνικό της φρίκης

Το σκηνικό της φρίκης στο διαμέρισμα του πρώτου ορόφου της οδού Μύρων στον Άγιο Παντελεήμονα, άρχισε να ξεδιπλώνεται άγριο ξημέρωμα της Κυριακής. Οι δείκτες ρολογιού έδειχναν 2:30. Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, ο ηλικιωμένος που λίγη ώρα νωρίτερα διασκέδαζε με το ζευγάρι των Γεωργιανών και τα παιδιά τους, τα γενέθλια της κόρης του ζευγαριού, καθώς μένουν στην ίδια πολυκατοικία και έκαναν παρέα, χτυπάει το κουδούνι σε έξαλλη κατάσταση.

Ο 50χρονος άνδρας ανοίγει την πόρτα και αντικρίζει τον μαινόμενο 74χρονο, «τύφλα στο μεθύσι» από την κατανάλωση μεγάλης ποσότητας αλκοόλ, να βρίσκεται εκτός εαυτού και να φωνάζει ότι κάτι του έριξαν στο ποτό. Προφανώς, το θολωμένο του μυαλό άρχισαν να το κυριεύουν εμμονές ότι το ζευγάρι των γειτόνων του ήταν «εχθροί» και του έριξαν ουσίες στο ποτό για να του κάνουν κακό.

Έχοντας απωλέσει ολοκληρωτικά τον έλεγχο, ο ηλικιωμένος γείτοντας βγάζει ένα όπλο, το σηκώνει, σημαδεύει τον 50χρονο άντρα στο κεφάλι και πιέζει τη σκανδάλη. Το θύμα σωριάζεται στο πάτωμα αιμόφυρτο και πέφτει νεκρός.

Στη συνέχεια, πήγε να επιτεθεί στην μάνα, αρχίζοντας να φωνάζει ότι θα σκοτώσει και τα παιδιά. Η 45χρονη μπαίνει στη μέση να του πάρει το πιστόλι. Δεν τα καταφέρνει. Ο δράστης το στρέφει εναντίον της και την πυροβολεί. Το κοριτσάκι σε κατάσταση σοκ, σύμφωνα με κατοίκους της περιοχής που άκουσαν τους πυροβολισμούς, βγαίνει στο μπαλκόνι κλαίγοντας με λυγμούς και φωνάζοντας δυνατά «βοήθεια σκότωσαν τον πατέρα μου».

Οι αστυνομικοί που φτάνουν στο σημείο, συλλαμβάνουν τον ηλικιωμένο πιστολέρο, ενώ η γυναίκα μεταφέρεται στο νοσοκομείο Γεννηματά, όπου σύμφωνα με πληροφορίες, δεν κινδυνεύει.

Ο συλληφθείς κρατείται στο ΑΤ Αγίου Παντελεήμονα. Αστυνομικές πηγές λένε στο newsit.gr ότι οποιαδήποτε συνεννόηση και επικοινωνία μαζί του είναι αδύνατη, καθώς βρίσκεται υπό την επήρεια αλκοόλ και ακόμα δεν έχει συνέλθει.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.