Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Το ABC αναφέρει πως... Ο ισραηλινός στρατός πήρε το «πράσινο φως» για εισβολή στην Γάζα

  «Ο ισραηλινός στρατός έχει λάβει το ”πράσινο φως” για να εισέλθει στη Γάζα, όποτε αυτός είναι έτοιμος», δήλωσε στο ABC News, ισραηλινός α...

 



«Ο ισραηλινός στρατός έχει λάβει το ”πράσινο φως” για να εισέλθει στη Γάζα, όποτε αυτός είναι έτοιμος», δήλωσε στο ABC News, ισραηλινός αξιωματούχος, μέλος του συμβουλίου ασφαλείας της χώρας, λίγες ώρες μετά τον υπουργό Άμυνας, της χώρας ο οποίος προετοίμασε τον IDF για την αμεσότητα της επίθεσης.



Ακόμα, ο υπουργός Οικονομίας, Νιρ Μπαράκατ, τόνισε πως οι όμηροι και οι απώλειες αμάχων θα είναι δευτερεύουσες σε σχέση με την καταστροφή της Χαμάς, «ακόμα κι αν χρειαστεί ένας χρόνος». Ερωτηθείς για το δίκτυο με τα υπόγεια τούνελ κάτω από την Γάζα, ο υπουργός απάντησε ότι θα γίνουν «το μεγαλύτερο νεκροταφείο του κόσμου.» Η Χαμάς έχει δηλώσει ότι μερικοί ή όλοι (οι 203) ισραηλινοί όμηροι που αιχμαλώτισε κατά την εισβολή της στο Νότιο Ισραήλ, μέσα σε αυτό το τεράστιο δίκτυο από σήραγγες.

«Θα καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια να φέρουμε (πίσω) ζωντανούς τους ομήρους μας», δήλωσε, αλλά, είπε «η πρώτη και τελευταία προτεραιότητα» είναι να καταστρέψουμε την Χαμάς.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Χαμάς και ο Ισλαμικός Τζιχάντ έχουν περίπου 50.000 μαχητές, όπως έχει δηλώσει ο υπουργός Γεωργίας Αβί Ντίτστερ, πρώην επικεφαλής της Υπηρεσίας Ασφαλείας του Ισαραήλ, της Σιν Μπετ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.