Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ξεπλένει την τουρκόφιλη Χαμάς ο Ερντογάν: «Να δημιουργηθεί ανεξάρτητο παλαιστινιακό κράτος με πρωτεύουσα την Ιερουσαλήμ»

  Στην φωτογραφία ο Ερντογάν με τον ηγέτη της ισλαμοτρομοκρατικής Χαμας, Ισμαήλ Χανίγια σε σύνθεση με τούρκους εκστασιασμένους εχθές βράδυ, ...

 


Στην φωτογραφία ο Ερντογάν με τον ηγέτη της ισλαμοτρομοκρατικής Χαμας, Ισμαήλ Χανίγια σε σύνθεση με τούρκους εκστασιασμένους εχθές βράδυ, από την εισβολή και τις φρικαλεότητες της Χαμας!

Η τουρκία εκπαιδεύει, εξοπλίζει και καθοδηγεί την Χαμάς. Και η Χαμάς στηρίζει την τουρκία ακόμη και με ανακοινώσεις, όπως όταν μετέτρεπαν την ΑγιαΣοφιά σε τζαμί...



Η τουρκία πανηγυρίζει τις τρομοκρατικές ενέργειες και τα μαζικά εγκλήματα της Χαμας και ξεκάθαρα αρνείται πεισματικά να τα καταδικάσει.

Ο ίδιος ο Ερντογάν μάλιστα την ώρα που οι ομόδοξοι του, εκπαιδευμένοι στην τουρκία ξεκλήριζαν άμαχους και ολόκληρες οικογένειες, ενώ αιχμαλώτιζαν μικρά παιδάκι σε κλουβιά για ζώα, το μόνο που βρήκε να πεί ήταν για... "παλαιστινιακό κράτος" εξισώνοντας τον θύτη με το θύμα!

Η Τουρκία είναι αποφασισμένη να εντείνει τις διπλωματικές προσπάθειες για την επίτευξη ηρεμίας στις μάχες μεταξύ ισραηλινών και παλαιστινιακών δυνάμεων, δήλωσε σήμερα ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, υπογραμμίζοντας παράλληλα ότι «η λύση δύο κρατών είναι ο μόνος τρόπος ώστε να επιτευχθεί περιφερειακή ειρήνη».

Σύμφωνα με το reuters, μιλώντας στην Κωνσταντινούπολη, ο Τούρκος πρόεδρος δήλωσε ότι η ισραηλινο-παλαιστινιακή σύγκρουση βρίσκεται στο επίκεντρο των περισσότερων συγκρούσεων και ζητημάτων στην Μέσης Ανατολής, και πρόσθεσε ότι είναι πλέον ανάγκη να δημιουργηθεί ένα ανεξάρτητο παλαιστινιακό κράτος, με πρωτεύουσα την Ιερουσαλήμ.

Παράλληλα, προέτρεψε το Ισραήλ και την Χαμάς «να υποστηρίξουν την ειρήνη» και να απόσχουν από το να βλάψουν τους αμάχους.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.