Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Η τουρκοΛιβύη καταδικάζει τη σιωπή της διεθνούς κοινότητας στην... επιθετικότητα του Ισραήλ

    Το Συμβούλιο της Επικρατείας (με έδρα την Τρίπολη στη δυτική Λιβύη) καταδίκασε τις επιθέσεις της ισραηλινής κατοχής στα παλαιστινιακά εδ...

   



Το Συμβούλιο της Επικρατείας (με έδρα την Τρίπολη στη δυτική Λιβύη) καταδίκασε τις επιθέσεις της ισραηλινής κατοχής στα παλαιστινιακά εδάφη, καλώντας για επείγουσα επέμβαση για να σταματήσουν αυτά που περιέγραψε ως κατάφωρα εγκλήματα και παραβιάσεις.



Σε ανακοίνωσή του, το Συμβούλιο της Επικρατείας κάλεσε τη διεθνή κοινότητα να αναλάβει τις ευθύνες της απέναντι στις βάρβαρες ισραηλινές πρακτικές που παραβιάζουν τις ανθρωπιστικές αρχές και κανόνες και τη διεθνή νομιμότητα, και να αποκαταστήσει τα δικαιώματα στους ιδιοκτήτες τους, τονίζοντας ότι στέκεται στο πλευρό του παλαιστινιακού λαού και τη δίκαιη αντίδρασή τους.

Η δήλωση θεωρεί επίσης τις κατοχικές αρχές υπεύθυνες για τις συνέπειες της αντίδρασης της Παλαιστινιακής Αντίστασης στις συστηματικές εποικιστικές δραστηριότητες, τις περιοδικές επιδρομές στο τέμενος Αλ Άκσα και τη σκόπιμη βλάβη στους Παλαιστινίους, σύμφωνα με την ανακοίνωση του Κρατικού Συμβουλίου.

Libya24

The Hellenic Information Team

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.