Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Έρχονται εκατοντάδες Αμερικανοί στρατιωτικοί στην Ελευσίνα και αναζητούνται καταλύματα σε κοντινή απόσταση

  Όσο πλησιάζουμε την ώρα μηδέν της ισραηλινής χερσαίας επίθεσης, τόσο εντείνονται οι προετοιμασίες για την υποδοχή δεκάδων βαρέων αμερικαν...

 



Όσο πλησιάζουμε την ώρα μηδέν της ισραηλινής χερσαίας επίθεσης, τόσο εντείνονται οι προετοιμασίες για την υποδοχή δεκάδων βαρέων αμερικανικών μεταγωγικών αεροσκαφών, ειδικά στην αεροπορική βάση της Ελευσίνας.

Οι απαιτήσεις των Αμερικανών αυξάνονται συνεχώς διαρκώς. Αυτός είναι και ο λόγος που οι ΗΠΑ ζήτησαν από την ελληνική κυβέρνηση με την εξυπηρέτηση των αναγκών που υπάρχουν μέσω της 112 αεροπορικής βάσης στην Ελευσίνα.




Αναμένονται δεκάδες μεταγωγικά C-130J, αλλά και C-17, αεροσκάφη ναυτικής συνεργασίας, ηλεκτρονικού πολέμου και συλλογής πληροφοριών, να μετασταθμεύσουν στην Ελευσίνα, σύμφωνα με την ιστοσελίδα thriassio.gr.

Μαζί με αυτά θα μετακινηθούν και εκατοντάδες Πεζοναύτες και μέλη των ειδικών δυνάμεων των ΗΠΑ που ετοιμάζονται για πιθανή δράση στην Ανατολική Μεσόγειο.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα, “αυτό σημαίνει ότι κάποιες εκατοντάδες αξιωματικοί και υπαξιωματικοί της USAFE θα βρεθούν στην Αττική και θα πρέπει να διαμείνουν σε καταλύματα σε κοντινή απόσταση καθώς η ίδια η βάση θεωρείται δύσκολο να υποστηρίξει κάτι τέτοιο, εκτός κι αν αναπτυχθεί εντός του συρματοπλέγματος στρατιωτικός καταυλισμός και κινητό κέντρο επιχειρήσεων των Αμερικανών”.

Το σίγουρο είναι ότι ειδικά η Αττική το επόμενο διάστημα θα θυμίζει αλλοτινές εποχές, μιας και η εξέλιξη στην Ανατολική Μεσόγειο και τα σχέδια στο Ισραήλ αναγκάζουν στην μετακίνηση εκατοντάδων αμερικανικών δυνάμεων, οι οποίες ήρθαν για να μείνουν, αφού η κατάσταση αυτή θα κρατήσει μήνες όπως όλα δείχνουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.