Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Το Ισραήλ προειδοποιεί για το μουσουλμανάτο του Ερντογάν: «Φύγετε αμέσως από την τουρκία... Εγκαταλείψτε την χώρα το συντομότερο δυνατό»!

   Το Ισραήλ λέει στους πολίτες του να εγκαταλείψουν αμέσως την Τουρκία εν μέσω φόβων για επιθέσεις αντιποίνων Το Εθνικό Συμβούλιο Ασφαλείας...

  



Το Ισραήλ λέει στους πολίτες του να εγκαταλείψουν αμέσως την Τουρκία εν μέσω φόβων για επιθέσεις αντιποίνων

Το Εθνικό Συμβούλιο Ασφαλείας εκδίδει προειδοποίηση κατά των ταξιδιών στην Τουρκία και το Μαρόκο, επικαλούμενο φόβους ότι οι Ισραηλινοί ταξιδιώτες θα γίνουν στόχοι όσων είναι οργισμένοι στον συνεχιζόμενο πόλεμο Ισραήλ-Γάζας.






Το NSC αναφέρει ότι ανεβάζει τον συναγερμό στην Τουρκία στο 4 και καλεί όλους τους Ισραηλινούς στη χώρα να φύγουν το συντομότερο δυνατό.

Στην τουρκία υπενθυμίζουμε ότι οι δρόμοι των πόλεων γέμισαν από αλαλάζοντες τουρκοισλαμιστές όταν η Χαμάς ξεκίνησε την εισβολή και την ανελέητη σφαγή αμάχων, μαζί με λεηλάτες Παλιστινίους που κινήθηκαν μαζί της επικουρικά.

Μόλις προχθές σε διαδήλωση υπερ της Χαμάς βρίσκονταν στην κεφαλή της πορείας ο γιός του Ερντογάν μαζί με τον Σοϊλού και τον πρώην πρόεδρο της τουρκικής Εθνοσυνέλευσης.

Ο ίδιος ο Ερντογάν και η τουρκία έχουν αρνηθεί να καταδικάσουν ως τρομοκρατική την εισβολή της Χαμάς στο Νότιο Ισραήλ, παρά τις αυστηρές προειδοποιήσεις και το χθεσινό τελεσίγραφο από τις ΗΠΑ.

Ο Ερντογάν μάλιστα πριν καν ξεκινήσουν οι προπαρασκευαστικές ενέργειες του Ισραήλ για απάντηση στην Γάζα, δήλωνε πως η μόνη λύση είναι η δημιουργία Παλαιστινιακού κράτους με πρωτεύουσα την... Ιερουσαλήμ!

Για το Μαρόκο, το επίπεδο απειλής αυξάνεται στο 2 και οι Ισραηλινοί τουρίστες καλούνται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί.

Δύο Ισραηλινοί τουρίστες σκοτώθηκαν από αιγυπτιακή αστυνομία σε επίθεση την περασμένη εβδομάδα..


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.