Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Στην Αθήνα τα «πλυντήρια» της Χαμάς... Είσαι με τον Ιάσωνα των ΜΚΟ; Με τον Έκτορα Κουφοντίνα; Με τους Ανταρσύες;

   Είσαι με τον Ιάσωνα των ΜΚΟ; Με τον Έκτορα Κουφοντίνα; Με τους Ανταρσύες; Όλοι αυτοί -και άλλοι παρόμοιοι του συναφιού- είτε ξέπλυναν με...

  



Είσαι με τον Ιάσωνα των ΜΚΟ; Με τον Έκτορα Κουφοντίνα; Με τους Ανταρσύες;

Όλοι αυτοί -και άλλοι παρόμοιοι του συναφιού- είτε ξέπλυναν με δηλώσεις τους εχθές την ισλαμική Χαμάς, είτε διαδήλωσαν έξω από την... ισραηλινή πρεσβεία με παλαιστινιακές σημαίες, προφανώς γιατί τους φάνηκαν λίγα τα θύματα από τους τρομοκράτες και ήθελαν περισσότερα... (ΔΕΣ ΕΔΩ ΚΙ ΕΔΩ)

Η ταύτιση τους δε με τα ορφανά του Χίτλερ που καθοδηγούν με τον μανδύα του εθνικιστή πολλά θύματα του Εθνικού Πατριωτικού χώρου είναι επική και αναμφισβήτητα παρόμοια με την ταύτιση των δυνάμεων που έλκουν την καταγωγή τους και είχαν συμπράξει με το σύμφωνο Ριμνπεντροπ - Μολότοφ για την σφαγή του πλανήτη κατά τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο!

Και δεν αποτελεί σύμπτωση...

Οι συμπεριφορές αυτές δεν χρίζουν μόνο ψυχιατρικής ανάλυσης αλλά και καταστολής με οποιονδήποτε τρόπο αφού δυστυχώς δεν είναι αμελητέες για να μας αφήνουν αδιάφορους ή να τις εντάσσουμε στο πεδίο της περιφρόνησης.
 
Είναι οι συμπεριφορές που γεμίζουν τον τόπο ισλαμιστές εποίκους, εν δυνάμει απειλές για την ασφάλεια και την ελευθερία μας, παντρεμένες στον κοινό σκοπό με τις συμπεριφορές που γραφικοποιούν και θέτουν στο περιθώριο τις δυνάμεις αντίστασης που δεν επιθυμούν μια νέα εσωτερική άλωση από τους ίδιους που μας κράτησαν σκλάβους για 400 χρόνια...

Και αυτό το κακό πρέπει να τελειώσει... ΧΘΕΣ... γιατί αύριο μπορεί να είναι αργά!

Σάββας Ε. Χατζηπαρασκευάς

Υ.Γ. Τα υπόλοιπα τα λέμε την Πέμπτη από τον "Στόχο"


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.